- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beindult volna az LG a frissítéssekkel?
-
Muki94
aktív tag
Lehet, hogy bután gondolkodom, de ha például a 6592 alapból 4.4 alapon jön ki, akkor könnyebb a bugos rendszert gyorsan foltozgazni, mert rengeteg a felhasználói visszajelzés.
Viszont ha némely gyártó kínál upgradet 4.2-ről, akkor azokat a hibákat nem biztos hogy elfogadják a felhasználók, "szart kaptunk újként" elven.
Pedig a KK annyira már nem friss... egyébként a Note3 problémát ismerem, de az szerintem a rádiós rész hibája, ami egy frissített basebanddel megoldódik. Ugye Samunál van lehetőség cserélgetni azt.
A Sonyra nem tudok mit mondani, de be lehet tudni a 4.4 frissítés hibájának is, talán. -
z0d1AK
nagyúr
Mihez képest? Sajnos a 4.4.2 még rendelkezik több apró buggal, ami zavaró lehet. Az Xperia Z1 Compactnál felfedeztem a random reset jelenséget, a Galaxy Note 3-nál pedig a wifi gondokat. Ehhez képest a 4.2.2 már szinte teljesen bugmentesen összerakható. Reméljük, hogy a 4.4.3 javítja majd mindezt, bár kérdés ugye, hogy a MediaTek mikorra reagálja le ezt...
-
-
basaja
senior tag
A Solid Explorer ftp-vel nekem működik a wifi is... Most akkor hogy is van ez?
Nem értem... Bár a frissítés óta vannak érdekes dolgok... Pl a Vaku widgetet csak a zárképernyőre tudom kitenni, a modulok közt nem is szerepel... Vagy a Csendes üzemmódban ha rákattintok a beállításokra egyszerűen kiírja, hogy leáll...
-
GeryFlash
veterán
L7 IIre nem lesz semmi frissítés?
-
tamas97
csendes tag
Azt jelenti, hogy az SD-kártya tul. képpen írásvédett. A programokat nem tudod áthelyezni, sztem menteni se tudnak oda már... De az LG fájlkezelője támogatja, tehát mappákat, fájlokat tudsz létrehozni, tudsz a belső memóriából fájlokat áthelyezni, DE közvetlenül az sd-kártyára (pl. ha szám. géppel összekapcsolod) nem tudsz írni.
-
Zoja™
őstag
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
SD-kártya zárolás? Az mit takar?
A gyári böngésző nem érint, mert Chrome-ot használok, ami lehet kicsit lassabb a stock böngészőnél, de nekem jobban bejött.
-
fffeco
tag
Nincs semmilyen Knock
Codecsak Knock ON -
SkyLine3000
addikt
Ha olyan szar lesz a kk lg módra is, mint a samsungé én biztos fel nem teszem az f6ra. Sajnos max a 442 lehet az alap, az meg tele van bugokkal, amiket a 443ban javították. Úgyh én asszem kihagyom, ha megjelenik. Jó ez a jb így, ahogy van,
-
halkow
őstag
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
+1 a végén annyit fogunk észrevenni hogy nem lehetlesz bővíteni ha így halad
csak tudnám minek kellett ez.... anno a 2.2 be jött be ez az sd-kártyára rakosgálás lehet 5.0-án visszajön
-
Crydan
senior tag
Mediatek processzorral szerelt telefonra jön KitKat?
(Úgy tudtam, eddig 4.2.2 Jelly Bean a határ) -
bollokcs80
Korrektor
A felsorolt funkciók mellé még megkaptuk az SD kártya zárolását és a gyári böngésző Google-szinkronjának megszüntetését is...
Ezzel együtt azért szép és jó, hogy megjött, az L90 és a G2 mini mellett akár tojhattak is volna a fejünkre
-
pumukli23
senior tag
válasz
kisgyerek96 #3 üzenetére
Azt hiszem nyár első felében jön.
-
kisgyerek96
csendes tag
F6-ra kijött már? Ha nem, mikorra várható?
-
pumukli23
senior tag
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Igen, a magyarok már rég kiadták.
-
-Faceless-
őstag
L9 II-re már lassan egy hónapja van. De hát na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest