KitKat frissítés érkezik L9 II-re és G Pro Lite-ra

Ahogy azt a korábban napvilágot látott információk alapján várni lehetett, az LG hivatalosan is elérhetővé tette a legújabb Android 4.4.2 KitKat frissítést az Optimus L9 II és a G Pro Lite készülékekre, vagyis kihagyták a középső lépcsőfokot, az Android 4.3-at. Az LG olaszországi facebookos oldala szerint az L9 II a következő hetekben, a G Pro Lite pedig a második negyedév folyamán kapja meg az új operációs rendszert. Szlovákiában ezzel ellentétben számos beszámoló szerint már letölthetővé vált a frissítés az L9 II modellekre, itthon pedig már hetek óta telepíthető, így valószínű, hogy az update letölthetőségének időpontja régiónként változni fog. Az Android 4.4.2 KitKat az új felületen kívül jobb stabilitást, hosszabb üzemidőt, teljesítmény-növekedést és apróbb hibajavításokat hoz magával. A Knock Code kedvelői is örömüket lelhetik a frissítésben, ugyanis a dél-koreaiak egyedi képernyőlezáró megoldása szintén a szoftvercsomag részét képezi majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG L40 - KitKat kezdőáron

    Elérte a KitKat illata a belépő kategóriát is, ráadásul az LG gazdag szoftvercsomagja kielégítő sebességgel fut a szerény felbontású kijelző mellett, elfogadható alternatívát nyújtva első okostelefon vásárlásakor.

  • Frissül az Android KitKat felülete

    A Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó hivatalos weboldala is az Android platform felületének áttervezéséről árulkodik.

Előzmények

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

  • LG G Pro Lite Dual - lájtosan profi

    Egyre többen látnak fantáziát a hatalmas kijelzős mobilokban. Az LG lebutította G Pro készülékét, amihez persze szolidabb ár is társul, az eredmény pedig nem is vészes.

  • LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

    A dél-koreai gyártó a korábban bemutatott L9-nek is piacra dobta utódját, mely nagyon szép formatervvel, gyönyörű kijelzővel és villámgyors szoftverrel kecsegtet.

Hirdetés