- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor egyszerűbben fogalmazok hátha mindenkinek át megy .....
más tartalom gyártók meg tudják írni úgy a játékokat, hogy élvezhető sebességen mennyen egy 1080TI on is egy játék és ne keljen 2080 at venni az ultra beállításokhoz...
Szerintem a metro nem jó példa arra hogy vga-t teszteljünk mert csúcs hw ren se hozza a kellő sebességet , szerintem , amúgy lehet későbbiekben javulni fog a sebesség ki tudja...
snecy20:
az, hogy nálad 70-80 fps és ultra beállítással az lehet de minden mást lowon hagytál ....
Tölts fel egy videót ezzel a beállítással szívesen megnézném hány fpsÉs srácok nem kötözködöm de vegyétek már le a napszemüveget nézzetek meg más játékot is ... ua jól kinéző játék 100* jobban megy mindenen.
Szvl metronak nem tudom mi a kifogása ,hogy így be terheli a hw-rt ,de hogy nem a "szépsége" az tuti....
-
kár hogy az átlag arcoknak nincs TI je szerintem ne ezt kiáltsuk ki alap kártyának, nem hiszem hogy a TI hoz kéne viszonyítani , de tartom magam az előzőhöz
átlag60fps 1440p 1080 TI on sem nagy szám
átlag36fps 4k ba 1080TI on meg főleg játszhatatlan szerintemHA ez nektek jó akkor szerintem nem egyformán látjuk a dolgokat
és lezártam a témát
főleg hogy nem szebb a játék mint bármi más...
-
Jah a tesztek pont azt mutatják hogy a radeonon fut szarul a játék
még a vega 56 on is jobban fut mint egy 1080 on ...
még egy gondolat
Ha neked a 45 fps átlag jó az 1440p be az elég fura,de nem vagyunk egyformákviccet félre téve a játék nem szebb mint egy BF azt fele annyi fps van mint bf alatt bármelyik kártyán...
-
Aztán a metro jó példa rá... ray tracing nélkül is szarul fut mindenen kb
Néha akkora laggok vannak benne mint állat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest