- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
rumkola
Ha majd kiderül valami az AMD-ről, akkor mindenkinek Via lesz a gépében, ha róluk is kederül valami, akkor majd ARM... vagy nem tudom...de egyelőre csak az Intel sáros.deusrache
Mindegyik elégedett a gépével, egyik sem lett "megszívatva". Ebben amúgy semmi fanság nincs a részemről, egyszerűen útálom a csalókat, a kártyában is, a politikában is, meg az üzletben is. Az Intel egy csaló. Ennyi. -
BluEyes
őstag
hiába nem szép dolog a vásárlókat nem érdekli normális esetben ez, konkrétan ha jó áron kapok jó teljesítmnényű CPU-t nem érdekel a cég ügye.
Hát ezek szerint nem vagyunk egyformák. Az első bizonyított eset óta (jó rég volt) a "vonzáskörzetemben" tartózkodó összes, vásárlási tanácsért hozzám forduló barátom, ismerősöm AMD-s rendszerre állt át. Egy eltévedt báránykát épp a hétvégén terelgettem vissza a jó oldalra. Ez az én magán-büntim az Intel felé.
Tudom, hogy a magányos forradalmárok mindig elbuknak... nembaj! Én a krimikben akkó se drukkolok a bűnözőnek, ha az a brúszvilisz vagy a dzsorzsklúni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest