- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
janeszgol #23 üzenetére
Ezen az összes MMO átesett és bele is halt a műfaj. Ami megmaradt vagy újonnan készült az meg nem nevezhető jó MMORPG-nek.
Persze aki nem tudja mik voltak régen az biztos el van egy Elder Scrolls Online-al. Én köszönöm, de egy tizenéves free random MMO több és összetettebb élményt nyújtott mint a mai mocskok.
-
Alogonomus
őstag
válasz
janeszgol #27 üzenetére
Csapatos PvP-ben fényévekkel jobb GW2. Taktikázás a lényege a WoW button-smashing és faceroll taktikája helyett.
Sztori minőségében nincs köztük nagy különbség, mindkettő élvezhető. PvE szempontjából pedig a tank-dps-healer szentháromsághoz annyira nem ragaszkodik a GW2, de ez bőven megszokható.
Csapatos PvP (WvW) viszont még a vanilla Alterac Valley hangulatát is messze lekörözi. -
törölt tag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
nem erről beszélek, hanem egy "öld meg x nevü elitet" missönt nem lehet 2 óra alatt megcsinálni mert sorban állnak érte és hiába magyarázod el neki h együtt ugyanúgy megölhetitek mert ugyanannyi xp-t fog érte kapni nem érti meg és megy a tag fight.
full nyomorék a mostani community. -
Norb79
őstag
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Jaja, az első lich king killem után én is ezért hagytam abba, mert pont a közösségépítő jelleg szűnt meg, ami az mmo-ságból fakadt, és egyre jobban single, napi repu grind lett a játék. Akkor már régóta fontolgattam a lelépést, aztán a második gyerek születése tette fel a pontot az i-re és kiléptem. Az első pár évről ennek ellenére szép emlékeim vannak. Kb 1-1,5 éve megint benéztem egy hónapra, hogy megnézzem mit tettek az eredeti zónákkal a cata kiegben, de nem tudott már úgy beszippantani mint régen, pont ezen dolgok miatt.
Azért ha RTX-es kártyára váltok, akkor lehet megint belenézek egy hónapra, érdekelne hova sikerült felfejleszteni a grafikát, emlékszem 1.4-es patchnél is micsoda ugrás volt, amikor a DX9-es vízmodellt lecserélték.Theramore Islandnál órákat fürdőztünk a haverokkal és a vízben gyönyörködtünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest