Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ha a linkelt információ igaz, akkor az intel belement az árháborúba, már ha ezt annak lehet nevezni. A link szerint az i7 8700K $370 áron jön, ami csak halványan magasabb, mint a 7700K $350 ára.
Következésképpen a 8700-nak ennél $30-50 olcsóbbnak kell lennie, ehhez képest az i5-öknek egyenként $20-40 szintén olcsóbbnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy a 6 magos i5-ök, ami nagyjából egyenérték teljesítmény leadására lehet képes, mint a 7700K, nem $300+ magasságban, hanem $200+ magasságban jön.Én pont azt fejtegettem, hogy de ez még nem olyan árszínvonal, ami az AMD-t árcsökkentésre késztetné a saját felhozatalában, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy az Intel ezzel olyan árháborút indítana, amelynek kezdőlépése az, hogy olyan árakat ad meg, amely mellett a kutya se venne ryzent, de neki se lenne nyeresége.
A S|A cikke szerint viszont A coffee Lake hatással lesz az intel margóira.
Szerintem: a margóra valamennyire biztosan, de egész biztos vagyok benne, hogy a a mainstream (elérhető árú) intel 6/12 magos ST király termékekre nagy kereslet lesz. Az intel eladási volumene szerintem nőni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest