- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira szerintem azért nem durva a Half-Life világa, hogy több száz órás gameplay-jel kelljen számolni. Persze, megoldható lenne, de a legtöbb eseményt el lehet intézni egy-egy említéssel, mint amilyen az általad említett hétórás háború volt. Jöttek, legyőztek, felesleges rá több szót fecsérelni.
A kiterjesztett Half-Life világ egyébként tetszene, és én is szívesen végigjátszanám pont az említett háborút (emberként instant halál, Combine-ként pedig épp leigázzuk az emberi fajt, juhé!), azonban ezeket egy-egy epizódban tudnám elképzelni. Jöhetne tehát egy Half-Life 3, lezárva Gordon sztoriját, és egy rakat néhány órás epizód, amelyekben mélyítik a dolgokat (Gman más ügynökei, lázadók sztorijai stb). A lényeg tehát, hogy egyáltalán nem szükséges a Half-Life 3-at olyan embertelenre hizlalni, mint ahogyan azt te vizionáltad, mivel nincs annyi szál benne, mint egy-egy RPG-ben, amelyeket le kellene zárni.
-
-
Oké, ez a nap kommentje!
Egyébként én sem estem hanyatt a képtől, mert valljuk be, nem annyira nagy szám így 2014-ben. Azt azonban érdemes belekalkulálni, hogy a Valve sohasem az úttörő grafikáról volt híres, hanem minden másról. Jó modolhatóság, nagyon jó optimalizálás, valamint kreatív módon megalkotott gameplay. A Half-Life 2 is tíz éve... bakker már tíz éve... na szóval, tíz éve nem a grafikával csapta földhöz a játékosokat, hanem a megalkotott világgal. Minden mozgott, minden élt (az akkori sztenderdekhez képest persze), remek fizikát és fejtörőket kaptunk.
A Source Engine-t máig szépnek találom, de zavar, hogy nincs rombolható környezet, valamint a dinamikus fények sem annyira vannak a toppon (a Left 4 Dead-ben elég illúzióromboló, hogy a többiek elemlámpájának nincs fénye). Ha ezeket javítják most, akkor a magasabb felbontású textúrák/nagyobb terek a habot fogják jelenteni a tortán. Ahhoz azonban, hogy eldöntsük, kevés egy alacsony felbontású kép, ami valóban úgy néz ki, mint egy koncepciós rajz (vagy egy screenshot a Dishonored-ből), minimum egy videó, vagy összehasonlító képek kellenek valamilyen emberi felbontásban. Nem mondom, hogy a Valve nem hibázhat, de eddig nem volt panasz arra, amit letettek az asztalra, szóval én megelőlegezem nekik a bizalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest