- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Nem vagyok apple párti és kár volt részedről ezzel előhozakodni, mert csak flém alap, de m$-nek ez ami eddig nem ment...eladni a termékét...megszokta, hogy úgyis megveszik, mert nincs más, aztán vistánál ez nem jött be... Azóta látványosabban tepernek, hogy megnyerjék a usereket, ami jó és kb ennek kéne mindig mennie...;)
És ne félj win7-nél is lesz sok olyan dolog, amit majd úgy akarnak eladni, hogy hoooah, miközben egy fillért sem ér...
-
Polllen
félisten
Úgy legyen! Viszont én vistát használok, ezért írtam, amit írtam...
Ha akkora költségvetéssel rendelkeznék, se venném meg csak azért, hogy a legújabb oprendszer fusson a gépemen...30k az 30k...
A többiről majd egy huzamosabb próba után nyilatkozom...addig csak mellébeszélés lenne részemről.
Az meg nagy blama lenne, ha a vista továbbfejlesztése rosszabb lenne az elődnél...
-
Polllen
félisten
Ma már elég nehéz - vagy oltári nagy naivitás - szentül meggyőződni valaminek az eredetéről...
Azért is hoztam egy autós példát, hogy véletlenül se kerülhessen bele más IT cég neve/terméke...
Személy szerint éppen pottyantok arra, hogy ki mit talált ki először...Ha megnézed a 3 nagy OS-t nagyon sok hasonlóság van közöttünk - és még több különbség - de teljesen felesleges a vita, hogy de ez nekik előbb volt...Felhasználóként számít?
Ha jól rémlik a motorola jött először ezekkel a nagyon vékony telefonokkal...akkor most az apple is csak lopni tud, hogy az iphone is vékony? Harasó?
Egyik sem olyan újítás, amitől jobb lett a világ, így talán nem is ér annyit, hogy újra és újra leírják...
-
Polllen
félisten
Nem azért moonman, de azóta ezt már páran átvették és továbbcsiszolták...
Otto sem mondogatja minden új autónál, hogy háhá, de nálunk volt először...Arról az új 7000+ -s build-ről lehet már tudni, hogy létező vagy csak kicsi keleti barátaink meg photoshop-olták?
Amúgy szvsz m$ kicsit megint megfogja szívni, mert ismét sokan megváltást várnak a win7-től, pedig annyi újítást nem hoz, hogy csak ezekért érdemes legyen megvenni...
Én is max majd egy új alaplappal, ha addig nem lesz egy Pál forduló...
-
Polllen
félisten
Szimplán csak a kötözködés kedvéért...
M$-nek van hasonló supportált lehetősége? Kb. amit nem ők találtak ki, azt simán nem supportálják általában...És csak vincsesztert cseréltem...Változott a vinyó gyártmánya és mérete, a csatoló nem, így hacsak nem gyártmány függő drivert használ az IDE csatolóhoz, nem kellett volna makrancos katáskodnia...
-
Polllen
félisten
[OFF]Rontaná a felhasználói élményt hosszú távon...
A gps-s is kb 5 percig volt jópofa, utána elkezdett idegesíteni... Főleg mikor azt mondogatta, hogy
"a következő útkereszteződésnél....hajtson tovább egyenesen..."Telepítés közben úgyis csak a marketing szöveg menne, hogy az új win7 media center ultra edition-nel akár már filmet nézhet vagy zenét is hallgathat...
[/OFF]
Amúgy sztem egy ilyen béta státusza elég kérdéses nálunk. Természetesen szerzői jog védelme alatt áll, de nincs felárcédulázva és még csak kereskedelmi forgalomba se került...
M$ meg örül, hogy pozitív a fogadtatás, és nagy a felhajtás...Vistánál is ezt várták, csak a negatív vélemények hangosabbak voltak...
-
Polllen
félisten
Az olaj- és kerékcsere a hw-ra vonatkozik, nem OS-re...;) Múnman kicsit túlzóan az autó egészéhez hasonlította az OS-t...
Amúgy moonman nincs igazad, anno xp alatt ide-s 30-s vinyóról váltottam ide-s 120-sra, egyszerűen norton ghosttal átraktam, még partíció méret is maradt, de kb 1 hét alatt összetojta magát, kékhalálok tömkelege etc, etc...reinstall után minden ment tovább, mint régen...Sajnos a windowsnak vannak ilyen furcsaságai...(igaz vistánál ide--> sata váltás már nem okozott gondott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest