- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Piacon a Galaxy S25 család
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano #48 üzenetére
sokan nem foglalkoznak vele, mert a sima 6-os is bír annyit, mint a korábbi típusok, a 6 plus meg rétegigény a többihez képest, legalábbis a méretét tekintve.
a százalékokat hiába nézed az akkumulátor kapacitása tekintetében, az akkumulátoros üzemidő nem arányos azzal - az eltérő méretű kijelző...stb. miatt -, ennek okán más gyártónál is adott lehet akkora akkumulátoros üzemidős különbség, az általad említett s6 és a note 4 között is van valamennyi.
más gyártóknál is ez a trendi, csökken mostanság az akkumulátoros kapacitása (xperia z, note sorozat jut eszembe, de biztos van még más is), de mellette a hardverek fogyasztása is csökken valamennyit, ezért (is) állnak úgy hozzá a gyártók.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Legendd
senior tag
válasz
Matada2.3 #15 üzenetére
Szeretem az iPhone-okat, de én pont ezért nem vennék. Nálam lemerült az i6 is fél nap alatt, az 5s-t pedig mindenki szidja pont emiatt. És tök mindegy, hogy van külső akku, ne kelljen már azt magamnál hordani. Felérhetnél már ésszel, hogy beledobnának egy dupla ekkora akkut és aláz(hat)nának mindenkit üzemidőben. De azért 1715 mAh-val jönni egy 250k-s telefonban, nevetséges.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
ToniSoprano
addikt
Ez jó nagy szívatás a iphone 6-osoknak ezt akkor sem értettem és teljesen inkorrekt. A felé terel ez is, hogy vedd meg a nagyobbat, mert drágább-nagyobb a bevétel ujjé. Ez is profitról szól.
Csak az Iphone esetében van ekkora 65-70%-os különbség az akku méret között a normál és a phtablet méret között. (A profit/bevétel elv vezérel csak, vedd meg a dárgábbat, mert sokkal jobb)
Mondj egy másik gyártót ahol ekkor különbség van a két méret között akkuban Pl. Samu esetén az S6 akkuja 2550 mAh-ás az akku Note 4 esetén 3220 mAh ez 30% eltérés.Végre itt a javított 6S változat 2GB-os memóriával, 12 MP-es kamerával, (ami 16:9-es felbontásban ténylegesen csak 9 MP.es képet jelent). A korábbi tervezési hibát kijavították, 6S-nél a gombiknál végre nem spóroltak az alumíniumon és nem a legócskább/leggagyibbat tették bele. Ez szerintem jó irány és érdemi előrelépés szinte tökéletes telefon lehetett volna. Én vártam még az Iphone 6 akku méretének növelését, mert szerintem ebben nagyon szűkös, erre csökkentik. Azon nincs vita, mégegyszer mondom, hogy a 6 plus akkuja rendben van, de nekem az már brutál méret, még a note 3 is nagy, de az Iphone 6 plus még annál is jóval tepsibb: [link]
-
válasz
ToniSoprano #46 üzenetére
nem cél a gyártóknak a sokkal jobb akkumulátoros üzemidő, legalábbis nagyon kevés foglalkozik vele elsődlegesen, más a (főbb) fejlesztési irány.
mondom úgy, hogy sajnos, mert nekem is vesszőparipám a jó akkumulátoros üzemidő.
igaz, tölteni szinte bármikor lehet a telefont, de több ram, jobb kamera...stb. nem tehető bele csak úgy.
a két 6-os típus között eddig is volt különbség az akkumulátor kapacitása tekintetében is, az eltérő kijelző..stb. mellett is volt különbözet akkumulátoros üzemidőben is, ez eztán is így marad majd.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ToniSoprano
addikt
De az is kevés, hogy kb annyit fog kibírni, nincs semmi fejlődés előrelépés ami azért elvárható lenne szeirntem. Nekem pl. WP 8.1-es telóm van, 2015. áprilisban vettem, 4 db vagy 5 db frissítés jött amiben kisebb hibákat javítottak (pl. a Glance Screen nem volt tökéletes, láthatóság napfényben opció működése stb.) sokat optimalizáltak, és érezhetően javult az akku üzemidő. De emiatt nem csökkentették, csökkentik az akku méretét.
És azért a 3D Touch is szerintem azért valamennyire lehet energia igényesebb lesz, azért maga a érintő rész is jóval vastagabb, mert mélységben is érzékel, ennek működtetéséhet azért kell plusz áram szerintem, de lehet nem fog romlani az üzemidő ok majd kiderül.
De mindegy szerintem csodák nincsenek, 2915 mAh és 1715 mAH között 70%-os a különbség ami baromi nagy, ez szerintem megmagyarázhatatlan. A kijelzőbeli méretkülönbség szerintem nem indokolja ezt a nagy különbséget az akkukapacitásban.
Az MS frontom pl. van az 5 colos Lumia 640 -> 2500 mAh-val, és van az 5,7 colos Lumia 640 XL -> 3000 mAh-val. Az akkuban ez 20%-os különbség, ez még okés szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kimmaclear #39 üzenetére
pedig ez úgy igaz, ahogy látod, a teszteket egy megbízható, elismert és a gyártóktól független oldal készítette, teljesen azonos feltételek mellett; link
ezen tesztekbe beleszólása egyik gyártónak sincs, így semmi átverés nincs a dologban.
a többi már rajtad múlik, hogy közel azonos beállításra kerüljön a két rendszer, úgy a korábban tapasztalt nagy különbséget is csökkenteni fogod.
tudom, iphone után pláne nem sokan veszik a fáradságot, hogy az android adta sokkal több beállítást átnézzék, egyszerűbb szidni, mint kikapcsolni a szükségtelen kényelmi...stb. szolgáltatásokat, amiket nem használ a delikvens, de a gyártó beállítása alapján alapban futnak - ilyenkor "jobb" a sokkal kevesebb beállítási lehetőséggel bíró iphone/ios.ToniSoprano ; egy konkrét hozzászólásra reagáltam, amiről a gyakorlatban is tudom, hogy valótlanságot tartalmaz, de a biztonság kedvéért alátámasztottam tesztekkel.
nekem note 4 van most, az jobban is bírja a gyakorlatban is, mint a 6 plus, volt alkalmam kipróbálni.
mindentől függetlenül, én hiszen a gyártónak, hogy a 6s fog annyit bírni, mint a korábbi 6-os, ahogy igaz ez a 6 plus kontra 6s plus esetén is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
h3lios
addikt
Ezen már csak jót röhögök és azokon is akik ezt majd vigyorogva veszik meg. És aztán gyakorlatilag egész nap töltő után kuncsorognak. Hozzánk állandóan jönnek be az iPhone-os ügyfelek, hogy ameddig ők bemennek vásárolni a szemben lévő Auchanban addig hagy töltsék már a telójukat.
De ismerősök közül is ez megy, még el sem indultunk nap elején, aztán már töltőt keres, mert gyakorlatilag délben már 50%-on az aksi. Pedig itt iPhone 5S-ről beszélünk.
Nem szeretem az Apple-t, mint gyártót, sőt, viszont tabletet csak tőlük vennék, illetve 4 év android után kipróbálnám az i6S-t, mert a design tetszik, de az aksi miatt esélytelen a dolog.
Mint ahogy azt valaki előttem írta az LG G2 3000-es aksija üzemidő bajnok volt új korában, de a két év végére elég gyengus a cucc. Nálam még kibírja az egy napot, de egy kis live stream nézés és máris merül a cucc.B-tag: H3lios#2825
-
laci_csk
senior tag
válasz
prestigeplay #42 üzenetére
A neve nem "force touch". A neve: "3D Tuoch", errol beszelunk az Apple-lal kapcsolatban. A "force touch" az mas gyartonal van es mas cegre utal.
Miert kell osszekeverni a kifejezeseket/neveket, hogy abbol is felreertes szulessen? Olyan nehez helyesen megtanulni es hasznalni a neveket, plane ami aztan le is van vedetve? Mert a "retina" sem "pupilla" habar mind a ketto a szemre utal, stb.[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
prestigeplay
csendes tag
Ugyanaz a készülékház maradt és a Force touch hardverének kellett a hely.
-
ToniSoprano
addikt
Csak az a baj, hogy te az Iphone 6 plusról írsz, amiben 3000 mAh körüli akkui van. Azt senki nem vitatja, hogy annak tök jó az akku ideje. Csak az egy nagy tepsi lett, és az amberek többsége ha jól tudom a 85-90%-a a 6-os változatot keresi, a többség 4,7-5 colos telefont keres, amit még kényelmesen tud egy kézzel kezelni, zsebre rakni stb.
Az Iphone 6-nál az 1800-as, mostmár az újban 1700-as akku elég kevés azért és azok a GSM arena akku teszek is amit te linkeltél be, ezt mutatják: [Akkumulátor teszt rangsor]
Csak összehasonlításképpen, néhány teló akku üzemideje:
Phone Endurance Talk Web Video Custom
13. Samsung Galaxy Note 4 -> 90h 28:31h 11:01h 17:52h 90h
20. Samsung Galaxy S5 -> 83h 27:37h 9:39h 11:15h 83h
31. Apple iPhone 6 Plus -> 79h 23:49h 9:05h 11:15h 79h
35. Microsoft Lumia 640 Dual SIM -> 76h 23:09h 10:23h 9:43h 76h
108. Apple iPhone 6 -> 61h 12:23h 10:29h 9:24h 61hNekem a Lumia 640 Dual SIM telóm van ami egy 5 colos clearblack HD IPS kijelző 42,5 ezres teló volt az Edigitalban kártyafüggetlenül 2 év garival és nagyon stabil pedig aktív mobilnet 2 GB-os net csomagom van, sokat skypolok 3G-n keresztül videóból pl. Viber, Whatsapp, Skype időjárás, stb folyamatosan aktív csempén van és pl a Glance Screen is be van kapcsolva ami az egyik legjobb dolog. Nekem pl. akkuidőben jelentős visszalépés lenne az Iphone 6, másban igen és érdekel is mert ilyen rendszerem nem volt, pénzem van rá csak ha veszek ennyiért telót ne legyen már visszalépés semmiben!!!
És kövezzetek meg nekem pl. a 16 Gb-os kártya kevés volt vettem egy Samsung class 10-es 64GB-os kártyát 10 év garanciával 6300 Ft-ért, nekem ennyit megért. A kedvenc zenéimet, a képeket, full HD videóimat ott tartom nem szeretem törölgetni, nézegetni mennyi van még állandóan és pár játékot, office-t, offine GPS térképet is rárakok érdekesség kedvéért a telóra.
És erre föl a 6S-ben még csökkentik az akku mérettet 6%-kal, nekem ez nem okés?
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Csak az a baj, hogy te az Iphone 6 plusról írsz, amiben 3000 mAh körüli akkui van. Azt senki nem vitatja, hogy annak tök jó az akku ideje. Csak az egy nagy tepsi lett, és az amberek többsége ha jól tudom a 85-90%-a a 6-os változatot keresi, a többség 4,7-5 colos telefont keres, amit még kényelmesen tud egy kézzel kezelni, zsebre rakni stb.
Az iphone 6-nál az 1800-as, mostmár az újban 1700-as akku elég kevés azért és azok a GSM arena akku teszek is amit te linkeltél be, ezt mutatják:
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3Csak összehasonlításképpen:
Phone Endurance Talk Web Video Custom35. Microsoft Lumia 640 Dual SIM 76h 23:09h 10:23h 9:43h 76h
-
joey04
titán
Taptic miatt kisebb fér bele gondolom. Bár annyit bírni fog mint a 6 az biztos, de ha rajtam múlna egy picivel vaskosabb lenne, nagyobb akksival. Csak egy 2200-es kéne bele...
[ Szerkesztve ]
-
Tegnap felraktad az iOS betat, es mar lesikerult szurni , hogx kevesebbet eszik...mikor jott ki? Tegnaphoz kepest 1napja?
Oké.... Nincs kerdesem
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
kchris78
veterán
tobb dolog miatt lett szerintem ennyi a kapacitas: nem volt hely a nyomaserzekelo es taptic engine miatt az akksinak. a masik a suly! eleve kb 15-20grammal tobb az i6s a simanal, hat meg ha ott lenne 100-150 plusz mAh... emiatt faragtak az aksibol...
-
válasz
kimmaclear #27 üzenetére
6 plus; link kontra note edge; link
az általad tapasztalt irreális különbséget innentől kezdve tudd be az eltérő rendszer adta más és más beállításoknak, illetve a különböző használati módnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Touch-ko
őstag
A Samsungot ne keverjuk ide.
Tapasztalatbol irom, hogy az Apple nem szokott false infkat adni akksi uzemidovel kapcsolatban. Ezt vagy elhiszed, vagy nem. Kivancsi vagyok, hogy te is szemelyes tapasztalatokra alapozod az allitasodat.
Nemtudom mirol beszelsz, senki sem beszelt spanyol viaszrol. Eddig 6 kulonbozo iPhone modellt , 3 iPad tipust, valamint tobb MacBook, MacBook Air, Pro modelleket vasaroltam es az Apple altal megadott akksi idok mind helyesnek bizonyultak... Sot, sokszor tovabb birjak, mint a gyari adatok. Pl MBA-k..
@NEMLEHET:
Ha nezted volna a WWDC-t, akkor tudnad, hogy mirol beszelek es akkor nem irnal baromsagokat. Kerlek nezz utana, mielott valaszolsz erre a kommentre..
PS: En iOS9 Beta-t telepitettem a regi iPhone5-re es bizony erzodik az akksi idejenek novekedese, pedig mar regi HW-rol beszelunk. 64bit-rol szo sincs..
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Hat elegge elment az esze az Apple nek is francnak kell meg kisebb aksit eroltetni amikor a meretet se csinaltak kisebbre inkabb arra kene hajtani hogy tobbet lehessen hasznalni azt a "rohadt" keszuleket egy toltessel arra sokkal nagyobb szukseg volna a felhasznaloknak mint a sok parasztvakitasnak mint a nyoc de tacs
Na mindegy a sok fanatikus ugyis vedi mintha a csaladtagjat tamadna valaki rohejes hogy nem lehet egy rossz dolgot kritizalni mert Apple az isten csaszar nem szamit hogy hulyesegeket muvelnek -
nemlehet
őstag
1. Mennyivel fogyaszt kevesebbet? 10%-al? 20-al? Mennyi az összfogyasztásból a SoC fogyasztása?
2. Milyen körülmények között 1 óra? Folyamatos stresszteszt alatt, vagy repülő módban, sötét háttéret nézegetve, nem tapizva?Ugye érzed, hogy ez a két kijelentés kb egy kezdő marketinges szintje ebben a formában, olyan nesze semmi fogd meg jól....
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Persze, egy cég se marketingel, az Apple meg végképp nem...
Értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja...
A SoC és az iOS rendszer általi fogyasztás együttesen se fogja annak a fogyasztását csökkenteni ami a legtöbbet eszik egy ilyen telefonnál.
A kijelző
Természetesen lehet ügyesen válogatni a dolgokat, meg szarul is. De mint írtam, ott az Apple-nél nincs olyan ember, aki a fizikát megb.sznáá, sehol!
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
babkukta
senior tag
lol.. szerinted az Apple spanyol viaszt sz.rik, vagy mi? A Galaxy S6nál is megvoltak áldva a soc kisebb fogyasztásával, meg még a kijelzőre is azt mondták, h hiába QHD az S5höz képest, kevesebbet fogyaszt. Mindenki szánt szándékkal állította, h igaz h kisebb lett az akksi az S6ban, de pont a fent említettek miatt hozni fogja azt az időt, tudtommal nem lett igazuk. Itt is ez lesz, kisebb akksi, keveset fogyasztó soc ide-vagy oda, max az i6 szintjét éri el a 6s, csak az a gáz, h még annak is elég gyatra üzemideje van.
Szerinted az logikus, h az Apple visszafelé fejlődik? Úgy látszik, ők még véletlenül se akarnak egy olyan telefont, ami bírja 1 napig.. Itt lett volna az esély, h beledugjanak egy 2000reset, erre nem h nagyobb, még kisebb lett, ÉS (!!) még a telefon se lett karcsúbb. Ez aztán a mérnöki bravúrÜdvözlettel, Tibi
-
kimmaclear
csendes tag
Gondolom akkor ezt azt is jelenti, hogy az IPhone 6s plusnak is kisebb lesz az akksija. A Samsung Note Edge-m előtt egy IPhone 6 plusz volt, de mérföldekkel jobb volt az akksija még fél év után is. A Note meg megeszik két 3000-es akksit egy nap, szóval ezek után az üzemidő miatt nem aggódnék. Jól ki vannak találva és össze vannak ezek rakva. Hiába a nagy felbontás meg a brutál hardver, de ha szarrá merül a telefon akkor... Még ha játszanék vele vagy valami ami rendesen meríti. IPhone után már az Andoridos Real Racing sem meggyőző. Utáltam az IPhone -t de most a Samsungot jobban. Nap végére még maradt 10-15% az Iphone-ba vegyes használattal 4G-n.
[ Szerkesztve ]
-
Ezek azok, amiket még Te sem próbáltál, gondolom...marketinget én is szeretem. Szóval azért nem kell mindent megenni, amit elénk tesznek
Megb.szni a fizikát nem lehet
ez nem nagyobb lett...
Nap végén vagy hamarabb töltőn lesz ez is.
Ami biztos, iFan szemmel ez az aksi a marketing útján legalabb 4000-es
[ Szerkesztve ]
-
BazsiBazsi
aktív tag
Új proci gondolom keveset fogyaszt meg lehet a kijelzőn is javítottak. Nem aggódnék az üzemidő miatt. Biztos jól vissza lesz fogva a hardver mivel atom erős a 720phez.
-
Touch-ko
őstag
Ket fontos dolgot nem nagy emlit senki:
1., az uj processor kissebb fogyasztasat,
2., Az iOS9 pedig 1 oraval meghosszabbitja az iPhone6 uzemidejet.#19:
LOL.. Mast nem is irnek...[ Szerkesztve ]
-
Ejj én úgy leamortizáltam 1,5-2 év alatt egy 3000 mAh-s akku-t (LG G2), hogy jelenlegi állapotában 1 átlagos nap alatt ~2 órás képernyő időt tudok kihozni belőle játék nélkül.
Bele se merek gondolni, hogy ugyanilyen HC használattal ennyi idő múlva egy ilyen ájfón milyen napi képernyőidőt produkálna nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Az i6 nekem nem volt egy akku bajnok így nem tudom mi lesz...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Cannabis7
senior tag
válasz
hericstamas #10 üzenetére
Es kibir egy napot ugy h mondjuk egesz nap navizok,vagy a buszon 3-4 orat nyomkodom?
Ertem en h átlagos hasznalattal kibir egy napot,a 1,5 meg felesleges, de az sokszor keves
De az is hulyeseg egyebkent, mert van amikor elmegyek dolgozni, lehuzom a 14 oramat, es utana mondjuk nem haza megyek csak masnap reggel pl, azt mar nem fogja kibirni,pomt jol jonne az a + fel nap
-
VaDy
tag
válasz
tothmaxy182 #12 üzenetére
Pontosan, 1715 mAh!!! Vicc ... és most jöhetnek a fanok hogy "nekem simán kibírja nap végéig", na persze max ha nem használod annyit!
Egy olyan tesztet néznék már meg hogy egymás mellé tesznek jó sok telefont, fullra töltve, újraindítás után repcsi üzemmód be, fényerő fullra fel és elindítani ugyanazt a videót mindegyiken, aztán várni melyik mikor kapcsol ki, nagyon kíváncsi lennék hol lenne az iphone ezzel, vagy akár az előző plusz 100 mAh-s aksijával! -
blagolf
senior tag
Szerintem a nyeteség miatt van az egész. Így még van rajta egy pici hasznuk.
Üdv, Zoli
-
-
DithenS
senior tag
"Kisebb az iPhone 6s akkumulátora, az iPhone 6-é"
Tessék? Ezt a mondatot csak én nem értem? :s
-
Nos, ha valaki valtani akar iphone vonalon 6sre , nem hiszem, hogy az akku nagysaga fogja eltantoritani. Ettol fuggetlenul nem ertek egyet en sem , ezzel a merettel. Viszont a sima 6 uzemidejet biztos hozni fogja, tehat rosszabb , gyengebb nem lesz az akku , csak papiron kissebb. Szamomra, ami nagyobb csalodas,hogy maradt a plusszus verzio privilegiuma az ois
3njoy the Lif3
-
Matada2.3
veterán
Laikus gondolkodásom alapján: Az optimalizáció is véges, nem értem ezt miért kellett csinálni, hisz árban nem lenne semmivel se több.. Meglátjuk mit hoz ki majd a software.
Finn the human
-
Kár érte, pedig jobb lett volna azt olvasni hogy kicsit nagyobb az akkumulátora mint a sima 6-nak. Hiába lesz annyira jó az optimalizálás , azért egy picivel nagyobb akku beleférhetett volna a sokk újdonság mellé.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tothmaxy182
őstag
Ez azért elég szégyenletes. Hihetetlen, hogy egy ekkora házba (brutál kávák alul-felül) csak egy ekkora akkut képesek belerakni. Pedig a rendszer jól optimalizált, mit menne egy 3000-es akkuval...
Minden szavam magánvélemény!
-
hericstamas
tag
Eccer mondták, hogy a userek úgy is minden este töltőre teszik a cuccot, ezért inkább a vékonyabb fele húznak. Mellesleg, ha mondjuk 50%-al javult volna az üzemidő, akkor az 1,5 nap használat lenne az 1 helyett. Semmi értelme. Feltölteni meg a kisebb aksit gyorsabb.
Lehet jönni azzal, hogy nekem elmegy két napot így is, de azért bárki le tudja meríteni egy nap alatt bármelyik iphone-t
Azért tudnak ők ha akarnak, pl. az ipad egy nagyon jó példa a jó üzemidőre, de ott hely is van a nagyobb kijelző alatt az aksinak.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
dz1989
senior tag
Ha a jobb optimalizálás miatt bírja ugyan annyi ideig akkór pont hogy nem ezen a pár 10 mAh kéne sporolni egy amúgy igen drága, divatos, és státuszszimbolumos telon. Érezhetően könnyebb nem lessz de ha növelik a kapacitást az talán azt jobban lehetne érezni. Föleg aki égebbi Iphone-ról vált. Amúgy sem jó ha túl könnyű.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Quqesz
nagyúr
Minden optimalizáció ide v oda, ez max az előd szintjét fogja hozni. Nem értem miért nem lehet 0,5-1mm-rel vastagabb és akkor nem fogyóztatni kellene az akkut. Mivel QI töltés nincs benne,így csak reménykedni lehet a jó üzemidőben....gyorstöltést egyáltalán tud? Sztem ha szavazni lehetne,inkább sokan a vastagság rovására örülnének plussz amperórának. Amúgy is a divatot nagyjából az apple irányítja...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
batai15
félisten
Hat ez cink..
-
ZooLee
senior tag
Így van, szerintem sem volt túl jó ötlet, ez nem túl jó hír... Optimalizálás ide vagy oda, nem hiszem, hogy a TapTic Engine-nel felszerelt 6s kevesebbet fogyasztana, mint a sima 6-os. Pedig biztosan többen örülnének a hosszabb akkuidőnek, mint a vékonyabb (hajlékonyabb?
) készülékháznak...
-
Ádám16
addikt
*mint az iPhonr 6-é
Egyebkent nem erdekel engem, ha jobban optimalizaljak a rendszert e tekintetben, es tobbet bir, akkor papíron nem szamit, mi van feltüntetve.
De szerintem max az iPhone6 szintjét hozza, es egy S modelltol fejlődést varnek, minden teren. Iden ez elmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, az Apple is csatlakozott az idei telepzsugorítós trendekhez: az iPhone 6s akkumulátora egy hivatalos videó szerint valamivel kisebb, mint a tavalyi modellé.
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akku!
- Samsung Galaxy A41 4G 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, AKCIÓS ÁRON!
- Motorola Moto G14 VADIÚJ 128GB 4GB RAM kártyafüggetlen + dual, 2-év gyári garanciával-
- Samsung Galaxy A12 4GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON
- Keresek A52 vagy A52s mobiltelefont
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest