Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A front kamera kapcsán eltérőek a forrásod, de a hátsó, 8 megapixeles az tutira auto-focus. Itt egy kis extra infó róla pár képpel. Tényleg semmi különös, bár pár kivételtől eltekintve ez minden tablet kamerára igaz. Az MS-nél a Hellora mentek rá, na az ezerszer többet ér mint egy majd 800 grammos, A4-es lapnyi tablettel fényképezés.
-
rudi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #21 üzenetére
Bocsánat, kimaradt onnan a hivatalos szó, de most jól beletettem. Szóval igen, kapható nálunk, csak nem MS forgalmazással.
-
rudi
nagyúr
Elviekben, nyers CPU erőben igen, csak kérdés, hogy tud-e valamit kezdeni a Zbrus a magas pixelsűrűségű kijelzővel. Itt van némi Surface Pro 3 tapasztalat, ennél a 4-es valamivel gyorsabb. Én anno Photoshopot és Premiere-t próbáltam 270 ppi körül, az előbbi a kimondottan magas ppi-hez tervezett GUI verzió miatt abszolút használható volt, utóbbiban még nem találtam ilyet, na azzal brutálisan megszenvedtem 13,3 colon 3200x1800 pixelen, végül inkább visszavettem a felbontást 1600x900-ra.
-
rudi
nagyúr
válasz
darealkilla #1 üzenetére
Igen, az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest