Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyuszi123456

aktív tag

A Surface Pro (2017) azért nem kapta meg az 5. sorozat számot, mert a három konfiguráció azonos a Surface Pro 4-gyel?
    Minőségi javításokat bizonyára tartalmaz. A kijelzőtől el vagyok hűlve. A felbontás fantasztikus, összetettebb anyagok olvasásához, ábrák, térképek nézegetéséhez. QHD alatt már nem lennék hajlandó képernyőre nézni.
    Olyan kitűnő minőségű IPS-ről van szó, amit sehol máshol nem láttam még, és éjjel is kíméli a szemet.

Lehet, hogy az i7 processzor a király, de nekem fontosabb a 11-12 óra megbízható üzemidő és a csendes, ventilátormentes üzemmód. Itt, a lapcsaládon, nem tesztelték a Surface Pro 2017 és Surface Pro 6 modelleket, és fórum topik sem nyílt részükre, ami sajnálatos.

Versus OLED:
    Olyan kiváló minőségű a kijelző, hogy a legjobb megoldás, amíg az OLED be nem áll stabil minőségre, és el nem kezdik a stabil változatot sorozatgyártani reális áron. Ameddig az OLED-et, és főleg az AMOLEDet silány minőségben gyártják egy nem létező közönségnek ("a LEGJOBB ember erre nem tart igényt", "a LEGTÖBB ember úgysem veszi észre", stb....), addig a gyártók akadályozzák a létező technológia elterjedését a hülyeségükkel. Jól tudjuk, hová vezet ez, a Windows mobil példáján. A QLED pedig nem is OLED, szóval komoly vállalatok tévedhetnek hatalmasat, arccal a betonba.

Új hozzászólás Aktív témák