- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakeger
csendes tag
A múlt héten vettem egy Dell venue pro 11-et. Mondjuk ennél drágábban mert a gép 300 dollár volt, de vámmal postával 400 -ból kijött.
Saját véleményem, de két droidos teló, 2 droidos tablet, 1 Wp7 teló után, hogy ez egyszerűen tökéletes, míg a többinél ez az érzés nem volt meg az első pillanattól sem.
Teljes értékű win8, böngészőben minden megy kurva gyorsan, (java, flash, silverlight), teljes értékű office, és mindezeket gyorsabban tudja, mint a samsung core i3 laptopp, vagy az Amd phenom 98xx asztali 4 maggal. Meglepődtem milyen gyorsan indulnak a programok, és milyen akadás mentesen futnak.
8 másodperc alatt elindul (nem alvó állapotból) a win áruházból a legújabb játék is tökéletesen fut, (már amit kipróbáltam, Asphalt 8: Airborne). Mondjuk cad meg photoshop nincs rajta így azok sebességét nem tudom, de szerintem nem is ide való, azokra ott az asztali.
Az aksija is igen jól bírja, játéktól és használattól függően 4-10óra is lehet. Szinte egyedüli a tabletek között hogy hátlapja levehető, aksija cserélhető.
Egy év hivatalos garancia 92ezerért. Fényezhetném de nincs minek.
Most már látom lesz értelme a wines tableteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest