- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Kína...tiszta Magyarország
-
meganers
csendes tag
A komment lényegében ugyanaz, mintha megírnál egy cikket, csak közvetlenebb. Az emberek 95-99%-a ugyanis passzív - olvasni (úgy-ahogy) szeret, írni kevésbé. Innentől kezdve mindegy, hogy ki, és milyen indíttatással írja a kommentet, sokakat befolyásol(hat) vele. Ez eléggé evidens, persze, hogy kihasználják.
Én se vagyok kivétel, évente 2-3 kommentet írok - összesen. A kommentet arra találhatták ki, hogy aki továbbgondolt egy cikket, kifejthesse a véleményét. Mára azonban a tömegek számára a komment egyfajta "tásradalmi útjelzőtábla" lett, azaz egy újabb és "emberközelibb" tartalom, amit fogyasztani lehet.
-
Béééla
őstag
válasz
Feketelaszlo #15 üzenetére
Nem láttam még, úgyhogy ilyen mélységig nem tudok nyilatkozni. A kék űrcicás pocahontast lehet nem veri.
-
M5Norbi
őstag
Milyen jó kis mellékes
Nálunk is lehet hasonló de nem hiszem hogy állami szinten inkább az online lapok kommentjeiben bukkanhat fel belsős ember.
-
Balint1408
aktív tag
Kínában mit nem hamisítanak??
-
Béééla
őstag
Még azt se mondanám hogy papírforma, és ezen felül érdemes megnézni: a NY post a címében is kiemeli a politikai vonalat - érződik hogy nem azért keserű falat, mert a karakterek unalmasak, vagy a történet lapos, nincs tanulság, nincsenek benne viccek, hanem mert nem mainstream üzenet van benne.
@Feketelaszlo
Most lebuktam
Pedig még 20 ilyen komment és kaptam volna egy ingyen páros belépőt(nem, mielőtt még valaki komolyan veszi)
-
-
Béééla
őstag
CIDF confirmed
Azt hiszed, hogy csak nálunk meg kínában van ilyen? Fejlettebb országokban komplett újságírói bandát eresztenek rá egy témára, nem holmi xi_csu345-öt. Lásd
itthon és
számos
külföldi
oldal
szállt rá
és próbálja lehúzni az Angry Birds filmet (miközben 4/5-re értékeli az átlagos közönség, a "profi" újságírók pontozzák le) csak mert enyhén szólva is kényes témát boncolgat a felszín alatt.A bérkommentelés nem álom, hanem valóság. (mégis a Wiki cikk csak az oroszokat emeli ki, milyen meglepő
)
-
Nem mondom, hogy mindenképpen kamu a kutatás, de elég ingatag lábon áll az a kijelentés, hogy ha valaki állami cégnél dolgozik (főleg Kínában), akkor az szükségszerűen államilag fizetett fórumharcos lenne.
-
BiP
nagyúr
Az illusztráción meg éppen játszanak
Erős a gyanú, hogy a jelenség Mo-on is létezik. Persze senki soha be nem vallaná.
(meg attól félek, hogy van elég agymosott itthon, aki ingyen is ezt csinálja ... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest