- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Hogyan térülhetne meg...
Én ugyan nem foglalkozom bányászattal de javítok/szerelek olyan gépeket amik ezt csinálják.
S hidd el messze nem olyan paraméterekkel dolgoznak aminél ,bárminemű laptop is felmerülhetne.
De lehet olyan is amivel én még nem találkoztam.Ami 100% ,hogy egy ilyen kategóriájú gép árából egy jóval erősebb /időtállobb /javíthatobb gépet lehet építeni ...ami "munkaeszközként" komoly kritérium...
Ha 1 év alatt nem hozza vissza az árát akkor szerintem szóba sem jöhetEzen felül egy "gémer" noti full terhelésen szerintem 2-3 hét alatt meg is főne szép csendesen... ha meg leszabályzod akkor meg nem termel annyit... ergó ott tartasz mint egy régebbi desktop konfigurációnál csak töbször drágábban....
Ha tudsz nekem valami olyat mondani ami alátámassza hogy ilyesmire vetemedjenek akkor lehet elhiszem.
De csak amíg feltételezések vannak addig ne tényként fogadjunk el mendemondákat... -
ricsi99
addikt
Szerintem az egész hír kamu.
Nincs az az idióta aki erre fogna be egy komplett laptopot.
Többet is fogyaszt és az elavulás mértéke is több mint a megtermelt haszon.
Szintiszta piaci fogás... ritka és elérhetetlen igy a kissebb darabszámot el lehet adni ,nagyobb haszonkulcsal. A lényeges ,hogy a profit ugyanannyi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest