Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
talpalavalo #27 üzenetére
Köhömmm... azt azért tudni kell, hogy elég rendesen alászámolnak a kezdő szállítmányok mennyiségénél, így garantált a 100%-os készletfogyás és a hiszti a hiány miatt (legalábbis én úgy hallottam, hogy eléggé bevett szokás).
-
talpalavalo
aktív tag
Az Iphone 4 melyik országban nem startol jól, de most komolyan?
-
törölt tag
van, de vidéken inkább a cdma hálózat menő, mert olcsóbb, és jobb a lefedettsége (gondolom a frekvenciasáv miatt is). az meg egyelőre nincs szifonból.
egyébként amikor felmásztunk a a Wudang hegy tetejére, akkor a kolostorból simán tudtam mms-t küldeni, maxon volt a térerő(oké, persze az turista látványosság, oda nyilván kiépítik).
-
Morden24
nagyúr
Tartok tőle, hogy ott útközben minden telefonon lesz pár fehér folt.
Nálunk sem kell death gripre fogott szifon ahhoz, hogy mondjuk a Bp-Nyíregyháza szakaszon párszor ne legyen térerő
Amúgy nem annyira ismerem a kínai helyzetet, de van egy erős érzésem, hogy ott "falun" semmivel nincsen térerő, mivel konkrétan nincsen. -
rebeL1899
csendes tag
Vigyék csak..az mindenkinek jó. Ők elhiszik, hogy kiváló vételt csináltak, mi meg kuncogunk egy jót.
-
szabage
tag
Idegesít a fehér iphonos propagandaanyag eh.
-
anubys1984
aktív tag
Az igen szép mennyiség.
Bár több, mint egymiliárd emberre levetítve már nem annyira kiemelkedô. -
Ricardo
titán
Biztos sokaknak tetszett az előző szifon, így előrendeltek egy csomót. Majd megszakad egy két hívás (gondolom egy ekkora országban nem 100%-os a lefedettség) és az Iphone 5 már nem biztos hogy ennyire népszerű lesz.
-
Mappa
addikt
nálunk volt 1000 db azt jó napot ...de lehet sokat mondtam
-
hemaka
nagyúr
Itt is veszik a félmillió forintos telefont.
-
amanoba
őstag
korlátozássokkal jelennek meg ezek még mindig?
-
törölt tag
nem csoda, hiszen az előző generációt akkor kezdték el árulni, amikor már mindenki jóformán beszerezte szürkeimportból. illetve olyan áron, ami nem sokkal volt alacsonyabb a független bolti hiénás árnál. ennél nyilván már okosabbak voltak, de kíváncsi vagyok ebből mennyi végzi külföldön, mivel amennyire tudom ott továbbra sincs hálózati zár a készülékeken.
-
Straw
senior tag
Szerintem a szürkeimportból származó iphone-ok száma nem lehet túl magas, mert hát kínában szerintem inkább megveszik az ottani másolatokat, dupla simmel, és tök jól elvannak vele. Csak a nagy almafanok veszik meg a megjelenés előtt.
-
snorbi
csendes tag
ennyi hülyét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest