Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
távolkeleti régióban az apple amugy sem olyan erös és felkapott mint a nyugati szegletben. Ott valahogy nem annyira esnek hasra az almás cuccok elött. Barátosném lehúzott néhány évet tajvan-on és szerzett pár ismeröst, na meg tapasztalatot, az ö meglátása szerint a távolkeletiek többsége nem igazán bukik a puritán / letisztult design-ra...
-
törölt tag
esetleg mindkettőt egyszerre

amúgy már lehet itt kapni
bár ez még gondolom a feltört változat, de azért nem értem a dolgot, mert egy olyan honlapon láttam, hogy árulják, ami az egyik legnagyobb online IT-vel foglalkozó hely az országban (kb. olyan, mintha otthon a Depo-n megjelenne az iPhone).
olyan 84-90ezer forintért adják (bolttól függően). mondjuk feketén (amiről biztos tudni, hogy az) már 70ezerért is lehet venni... -
törölt tag

mondjuk az meg a másik, hogy Kínábab úgy tudom, hogy eleve nincs simlock (nincs semmi értelme: két szolgáltató van, mindkettő állami
, és nincs ártámogatás a telókon).
ezt sem tudom hogy veszi az Alma, mert a kedvéért nem fogják bevezetni, az tuti.amúgy a Meizu M8 nem CM féle, az a Meizu terméke, ami az egyik legnagyobb kínai mp3/mp4 márka. ettől függetlenül persze tényleg kijöhetne már...
-
nemma
addikt
Kína Nagy Falat?

-
Ricardo
titán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem kis húzás élenne

-
Ricardo
titán
Ott ,megtehetik hogy megegyék az almát

-
bolondember
MODERÁTOR
hát igen, asszem érik az első pofáraesés Mr Almának...

-
rumos14
nagyúr
sztem meg a szolgáltató ki fog hozni egy iPhone kopintást amiben szemtelenül lemásolják az utolsó négyzetmm-ét is az eredetinek, megcsinálják egy fokkal jobbra mint a többi kynai dzsunkakoppintás, és azt fogják kiadni.
vagy miért nem hozzák ki a CM-féle Meizu M8-at? nagy pofon lenne almáéknak -
törölt tag
az Apple így vagy úgy, de könnyen megszívhatja arrafelé. ha nem engednek a CM-nak, akkor a máshol megvett telókat fogják arra a piacra vinni illegálisan, ha meg enged nekik, akkor meg onnan fogják máshova vinni a telefonokat, mert olcsók

-
orbano
félisten
a china mobil szerintem az iphone nélkül is növekszik mint atom, szóval itt kicsit fordított a felállás, mint at&t-nél.... lehet megérjük, hogy az apple kedvezményesen adja nekik a telefont

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár ez még gondolom a feltört változat, de azért nem értem a dolgot, mert egy olyan honlapon láttam, hogy árulják, ami az egyik legnagyobb online IT-vel foglalkozó hely az országban (kb. olyan, mintha otthon a Depo-n megjelenne az iPhone).