- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Nem, mert ahhoz nyitott BL kell, és úgy nem megy sok fizetős vagy banki app, mivel nem biztonságosnak ítélik meg. De egyébként még a Mi5 topikban sokan használtak EU meg MIUIHU ROM-ot, és folyton az ment, hogy valami bug van benne, "talán a jövőheti kiadásban javítják", aztán vagy javították vagy nem, de mire javítottak valamit, rendre bekerült valami másik bug, és ment a sakkozás, hogy akkor melyik verzió kinek hogy működik.
Szóval olyan nagy bizalmam nincs hozzá igazábólShyciii: Ezek jó része azért törölhető (nem csak tiltható), de én használok Hangoutsot, meg Play Musicot is, szóval azok hasznosabbak számomra, mint az n+1-ik gyártói galéria app, ami nem tud igazán semmivel többet, de meg kell írni, nehogy véletlen a Photos legyen már fent alapértelmezetten (vagy semmi, és letölthetné az ember magának, ami kell).
De amúgy tényleg az lenne jó, ha lehetne választani mondjuk első induláskor, hogy telepítse-e ezeket a telefon, vagy majd magadnak, amit szeretnél.aelod: Én Shuttle Playert használtam akkoriban, meg néha Play Musicot, de egyiket sem szerette a Mi5. A MiPad még a Gmapst is bezárta néha az előtérből (nem FC volt, mert nem jött róla hibaüzenet, csak hopp, kint voltam a főképernyőn, és tölthette újra az alkalmazást)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lei Jun személyesen nyugtatta meg az aggódókat, az új Xiaomi csúcsmobil megkapja az előremutató technológiát.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest