Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Hát inkább a különállóan kiálló kamerák, mint a Galaxy széria bumszli kamerakontinensei A 2 kisebbnek még elmegy, de az Ultráé undorító...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Zé.
tag
Még a konkurens gyártónak is komponenshiánya van. Gyártási nehézségek miatt csak az utolsó negyedévben jöhet az S21 Fan Edition. [link]
Ezért mikorra jelent volna meg nálunk, ismerve lassúságukat... talán jövőre esetleg?
Ezenkívül a kiálló, különálló kamerák sem ideálisak, sokkal közkedveltebb, elegánsabb, letisztult formavilágú a Galaxy kamerasziget formája. Ára vélhetően az egekbe lett volna.
Nem kooperáltak nívós optikai céggel sem, a kamera fejlesztése kapcsán...
Egy újkori ,,LG G6 - hozza a kötelezőt" - lett volna, kb. hasonló eredménnyel. A Wing helyett kellett volna így módosítva, akkor talán egy év múlva hagyták volna abba... -
forgonati
őstag
Már ilyen kategória is van hogy "elit"? Oké, nem tudtam
Keelah Se'lai!
-
beno52
tag
"Elitkategóriás" LG jack/DAC nélkül? Hiszen az volt a legkomolyabb ütőkártyájuk!
-
doooo
veterán
válasz Fiktivlife #18 üzenetére
Nem tudom, hogy tavaly milyen középkategóriás mobil tudott ilyeneket, de oké. Főleg a 120 Hz-es OLED... milyen van jelenleg a csúcskategóriában ilyen helyett? 64 megapixellel önmagában mi a gond? 4500 mAh? Láttad hány csúcsmobil jött ilyennel mostanság, sőt, ennél kisebbel?
Nem mondom, hogy a csúcsok csúcsa lett volna ez a mobil, mert nyilván nem, inkább a felső-, és a csúcskategóriák között lebegett volna félúton. De amiket felsoroltál épp nem tartoznak a feltétlenül gyenge tulajdonságok közé. Főleg mert egy rakás konkurens kínál hasonlót.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kár ezért a telefonért, ez még nekem is bejön s venném is sztem.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
spawn21
veterán
-
Fiktivlife
tag
Toptelefon 120 Hz-es OLED panellal, 3x-os zoomegységgel , 64-es kamerával, 4500 mAh-s teleppel? Szerintem csobbanjatok még egyet aztán irány az árnyék 2020-as középkategóriás telók odavernek neki jópáran. ( jó-jó, kétségtelen hogy nem Sony főegységgel )
-
nagyúr
válasz LurkerSheik #16 üzenetére
Lazíts Amigo!
Jövő héten már lehet kapni kinában a tök így kinéző mobilokat minimum 3 gyártó nevével!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
senior tag
Nagyon baba ez a design
Kár értük!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
beastars
tag
Na ez sem lett volna best buy termék. De már mindegy
-
adamklark
senior tag
gyártók mindig is jöttek és mentek, eddig azok dobták be a törülközőt akik valljuk be, nem tették oda magukat, fejlődés van csak minimális, árak meg több tényező miatt vannak az egekben, egymásra licitálva dobálják az árakat, aki félmillióért vesz telefont meg is érdemli és generálja ezt az ipari tendenciát hogy lehet drágább a telefon, a hülye ugyis megveszi
-
spawn21
veterán
-
rdt89
addikt
Amilyen sokára ért el 1-1 modell ebbe a régióba, fel se tűnik, hogy már nincs LG.
-
Quqesz
nagyúr
Pedig voltak. K,G széria és a Velvet is sok helyen ott volt, a Wing sem volt fehér holló. Szolgáltatók+MM tartotta(én is szolgtól vettem a Velvetet).
Kár értük, de tény: nem szerepeltek jól a piacokon. A Velvet már jó indulás lett volna, de addigra a türelem is elfogyott. Sajnos hibás lépés előzte meg.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
h4h01
senior tag
#8 adamklark:
Megragadtad a lényeget !! Jelenlegi tendencia az hogy tűnnek el sorban a gyártók..érdemi fejlődés nulla, telefon árak az egekben..[ Szerkesztve ]
-
h4h01
senior tag
válasz MikeWazowski #6 üzenetére
Így is van..Maradjon 1 androidos gyártó, meg egy @pple a piacon..de qrva jó lesz mindenkinek ..oh wait
-
spawn21
veterán
Nagyon szép telefon lett. Kar érte
s24U+15p
-
nagyúr
Késő bánat, ebgondolat.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Külsőre és az adatok alapján pofás készülék. Csak hát ezelőtt se láttam LG modelleket az itthoni láncokban, így nem fog feltűnni a hiányuk.
A Phonehubot elsőre félreolvastam.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Van ennél jobb is piacon, nem fog hiányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest