- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért a funkciókból is látszik, hogy ez a jelenlegi streamer generációnak lett szánva. Keményen ráfeküdve arra, hogy a videófelvételek jók legyenek. Nem tűnik úgy, hogy nagyon megerőltették volna magukat S10 széria után, de ez nem is volt másként előtte sem szóval várható volt. A sima 10 Note viszont picit csalódás. Ha lehúzza a Note 9 árát akkor 400 euró vs 1200 euró... Azt az extra 800 eurót nem éri meg a Note 10+.
Nem véletlen egyre tovább tartják meg az emberek a mobilokat, már nem éri meg váltani olyan sűrűn 3x annyiért, én is már azon vagyok, hogy 2 évente sem váltok és akkor is csak 1-2 évvel régebbi modellre mikor már hatalmasat zuhantak az árak. Lehet én öregszem és már nem tudnak annyi pénzt kicsikarni belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest