- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trl_master
tag
szemrevaló gépes, jó tulajdonságokkal...de én a trakball-al nem tudok megbékélni...az enyémen van mindkettő, de talán a trackball-t még soha nem használtam...félreértés ne essék, tudom kezelni, használtam is már, próbáltam vele haverkodni, de akkor sem az én világom...dehát ízlések és pofonok
-
Dr. Akula
félisten
Á, én örülök hogy nincs rajta, a T61-en is mindig csak útban volt. A trackpoint sokkal jobb. Meg van hozzá VX Revolution ha komolyabban kell kolbászolni a kurzorral. Egy baja van csak hogy nagyon kilóg az adóvevő az usb-ből, ennyiben jobb a Nano, de annak meg az egere gagyibb mint a Revo. Nano adóvevős Revo lenne az ideális.
Saint_:
Ennyire. -
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #35 üzenetére
Többet hozzá nagyon nem írok, mert nem igazán lenne az általános szépérzéknek megfelelő... zombik, vámpírok... ennyi elég lesz...
-
venember83
nagyúr
válasz
WilliamGhost #22 üzenetére
A Lenovo eddig is gyártott laptopokat, jelen cikk kontextusában nem tudom hova tenni a megjegyzésed.
-
DroneZ
aktív tag
és lám, nincs nap noti nélkül....
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #32 üzenetére
Akartam írni a hasonlóságot én is, de megelőztél!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #32 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
A saját gépemen csak touch-pad van azt használom 2,5 éve. Barátnőmén meg csak trackpoint amit október óta próbálgathatok. Ez alapján azt mondom hogy sokkal jobb az utóbbi. Gyorsabban és pontosabban lehet kezelni. Olyan mint egy mini joystick
De kinek a pap kinek a papné.Ja és még valami: az a piros pöcökegér hasonlít valamire így máris kellemesebb elviselni (legalábbis a férfiember keze hamarabb rááll).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #28 üzenetére
ennyire jo dolog a pöcöegér? itt van nekem is, de nem vonz...
-
zed1983
őstag
Beindult a lenovo
-
Dr. Akula
félisten
Végre elkezdtek a home user notik is értelmes irányba elmozdulni. ULV proci, integrált gfx. Ideje volt. Már ezért megérte a netbook láz.
stevve:
Sztem ez az Ion ellen akar versenyezni, azért raktak bele értelmes hardvert. -
WilliamGhost
tag
uhh dejó gép... végre kezdenek laptopokat gyártani, nem pedig ilyen bazinagy hanggenerátorokat...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
úgy-úgy. és legyen görgető területe az egérnek
-
k_marcus
csendes tag
hol vannak az olcsó amd rendszerek?
-
Taky
senior tag
"Úgy tűnik, mostanában a notebookgyártók a netbookok mellett a kicsi és könnyű notebookoknak szentelik a legnagyobb figyelmet."
Ennek nagyon örülök, ugyanis még mindíg nem találtam meg az ieális 14,1-13,3as notimat...Na mondjuk elég válogatós vagyok az tény...
-
Bohus
aktív tag
Irtózom a 16:9-es képaránytól! Szimpla böngészésre egyszerűen kevés a függőleges felbontása, innentől számomra kilőve, ugyanúgy mint a többi, ami követi, mert most már ez lesz a trend. Majd veszek használtat 5:4 képátlóval...
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #11 üzenetére
gondolom marketingfogás. ugyan belerakhatod, de - sok - értelme nincs*, viszont lehet vele felvágni hogy tudja. atomos+945ös chipsetes netbookokban ha jól tudom pl van 2GB-os limit.
*hm, van a prociban virtualizáció, talán mégis van értelme ha valaki ki is akarja használni.
-
DeltaPower
addikt
1,2-1,4ghz-es egymagos proci mellé minek max 8 giga ram?
-
Gergő_
őstag
A cikkben nincs róla,egyébként engadget-en se írják...
Cserébe LED kijelzője van ami szerintem jobb mintha sima kijelző+hdmi lenne benne...Engem a Lenovo felirat zavar tudat alatt és felett is
Amint meglátom a gépet,rögtön az új mb-ra vagy az Air-re asszociálok és emiatt nem értem a lenovo feliratot. -
Ste
addikt
Végre bővül a 13"-osok köre. 12-t néha picinek, 14-et túl nagynak találom, ráadásul a Core Solo is szimpatikus és nem azért mert Star Wars fan vagyok
Az egyeedüli visszatartó az ára lehet majd. Ha a mostani Netbook-okat idehaza 140körül lehet megkapni, akkor nem állnak meg az újabb 13-asok 200 alatt -
^Clown
addikt
Ez sem rossz, bejön
HDMI vajon van rajta?
-
kételkedem
addikt
Számomra ilyen egy ideálishoz közelítő notebook. Kicsi, könnyű, de ennek ellenére teljes értékű.
orbano: Az akkumulátor tényleg lehetne hat cellás -
Bibby
addikt
Megjelent egyáltalán az U sorozatból egy is hazánkban?
-
Magnum_
nagyúr
nagyon kiváncsi vagyok az árra
-
Na, jó ez, legalábbis a legerősebb Core 2 Solo SU3500 ér valamit. Végre nem Atom került bele, bár ez az 1.4 GHz-es egymagos...
. Na de nézzük az előnyét, vadiúj technológia van benne és végre nem 945, hanem 4500M.
-
Móci
addikt
Nem rossz az biztos, egy picivel erősebb akksi valóban nem ártott volna, de ha jó árban lesz, így is vonzó lesz szerintem. Legalábbis nekem tetszik, pláne a 4500HD-val lenne pöpec.
-
orbano
félisten
nem rossz, de egy 6 cellás akksit is el tudtam volna hozzá képzelni, mint arany középút. a 4c sovány, a 8c meg batár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged