Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Én is feltettem (Galaxy S), és egyből töröltem is le.
Ugyanis amikor az indexet behoztam, majd fekvő képre állítottam a telót, az elkezdett villogva váltogatni az 1 és 2 hasábos nézet között, és villogott, mint a nyavalya, amíg vissza nem állítottam a telót. -
fairi
őstag
Mobilis FF elég gyenge, elég darabosan görget,rengeteg ramot eszik, ha háttérbe kerül sokszor feleslegesen használja a CPU...
Nálam fent van az SGS2-ön, de nem használom...
Opera egyértelműen sokkal jobb az androidon! -
banhammer
veterán
Hát ez katasztrófa!
Úgy néz ki a PH, hogy az oldal jobb és bal oldalából hiányzik bő öt, hat karakternyi szoveg stb.
Törlöm is le a fenébe.
-
banhammer
veterán
Pár napja kipróbáltam a Marketen levő Firefox-ot, de fel órányi küzdés után töröltem is le a francba.
Tetű lassú, nem valami kényelmes a használata.A Dolphin Browser® HD-t szoktam használni vagy a beépített böngészőt, esetleg az Opera-t.
Szóval még ismerkedek a böngészőkkel, de FF az katasztrófa.
(Acer Iconia A501-ről van szó.)
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #14 üzenetére
Nem használhatatlan, csak egy opera mobile-hoz képest tényleg gusztustalanul lassú, nyögvenyelős.
-
Beri
addikt
válasz
WonderCSabo #12 üzenetére
Yepp.
-
WonderCSabo
félisten
A natív android UIsat tetted fel, amiről a cikk szól?
-
Beri
addikt
Feltettem kíváncsiságból, de azóta sem értem, hogy gondolhatták, hogy bárki is ezt fogja használni...
-
danih
veterán
Opera Mini ha gyengén lefedett helyen vagy, egyébkén +1 a beépített browsernek 2.3 felett, amely GPU gyorsított és hihetetlenül fluid. Ezen felül ajánlom az xScope-ot, ami a legjobb 3rd party böngésző, olyan oldalakat is megeszik, amin a beépített böngésző megfekszik (pl. amikor a letöltés tele van nyomva szkriptekkel - filesonic.com meg ilyenek - ezeket nem szereti a stock browser).
-
-
baluka26
veterán
válasz
WonderCSabo #6 üzenetére
Opera Mini-t érdemes használni, ha mobilnetes vagy.Egyébként Droidon a gyári böngésző messze a leggyorsabb, legstabilabb, leghasználhatóbb, legalábbis Eeepadon, 3.2.1-es Honeycombbal
-
-
Dany007
veterán
Nekem is feltűnt, hogy van FF a marketen.
Én viszont Operát használok, megszoktam. PC-n viszont marad a FF!Amúgy megtudja valaki mondani, hogy telefonon mi a különbség az Opera mini és az Opera Mobile között? :S Asszem mini-t használok.
-
Szerintem nem annyira rossz bár szemmel látható, hogy nem a gyorsaság az erőssége. Azért még egyszer ránézek.
-
blueMerle
veterán
Hát a jelenlegi verzió egy kalap ...t nem ér, és akkor nagyon óvatosan és kedvesen fogalmaztam
Bízom benne hogy összehoznak valami használhatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest