- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Stauffenberg #26 üzenetére
Lehet, félreértés volt köztünk, vagy én voltam félreérthető.
Az újabban megjelent ISO végértékeket meglehetősen f@52méricskélésnek láttam az utóbbi 1-2 évben, mert egyre-másra jelentek meg a gépek használhatatlan képminőséggel az érzékenységi terület végén.
Pontosan nem figyeltem meg, hogy alacsonyabb ISO értéken mit csinálnak ezek a gépek, de hogy sokszor már 3200 fölött is használhatatlan volt, az biztos. Itt viszont még a 12800-at is bevállalhatónak nézem, főleg a 6 éves kis kompaktomhoz viszonyítva (Canon PowerShot A620, az ISO400 inkább csak van, mint használható...). Röviden: Itt már látom értelmét a legmagasabb beállításnak, viszont volt jó pár korábbi gép, amin inkább néztem marketing fogásnak, mint használható technikának.Mondjuk ma kicsit nézelődtem, és hasonlóan kissé zajos gép már júniusban is volt ... közel kétszer ennyiért
Amúgy ez a kiterjesztett ISO mi is? Csinál mondjuk ISO 6400-on egy képet, majd átszámolja olyanra, amilyen ISO 12800-on lenne?
-
-=RelakS=-
veterán
Nem feltétlen
Idén már nem egyszer láttam használhatatlan 12800-as ISO képeket a mobilaréna teszten, a szerencsétlen gép meg még 25600 ISO-val is meg volt kínálva (hangyaháború), viszont tegnap a Pana-GX7 (?) tesztjében már egész használhatónak tűnt az utóbbi ISO érték. Nem lesz szép éles a kép természetesen, de legalább felismerhetőek rajta a formák
Új hozzászólás Aktív témák
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest