- iPhone topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seregély
tag
Nyilván az Intelnél a megálapodás arra a részére gondolnak, miszerint az AMD max 20%-t szervezehti ki a gyártásának.
Másrészt amerikai kormányzati körökben is aggodalmak merültek fel, hiszen így csúcstechnológia jut ellenséges ország kezébe. Én már sajnos voltam Abu Dhabi-ban. Az arcpirító gazdagság mellet, a nyugatot nyiltan utalják. Arról nem is beszélve, hogy indiaiak százezrei dolgoznak gyakorlatilag rabszolgaként az abnormálisan gigantikus épitkezéseiken. Pl. az új üzleti negyedben egymás után huzzák fel a felhőkarcolókat, mikor a régiek is üresek, nincs kinek kiadni őket. Rémálom az egész.
Amerikai fórumokon láttam, ahogy az AMD emberei bizonygatják, hogy még mindig amerikai a cég, nem arab. Ez nyilván az eladásokra is hatással lesz. Az AMD a mai napig nagyon erős USA-ban a otthoni gépek piacán, ami megváltozhat nagyon könnyen.
Elnézést a kis politizálásért, de szerintem a témába vág.
Új hozzászólás Aktív témák
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest