Új hozzászólás Aktív témák

• Vektor_75

csendes tag

Végigfutottam a kommenteket, látom sokan révbe érnek lassan, ami a súlyukat illeti.

86-87 kg-ról indultam, most a pálinka és forraltbor kombók miatt 77-78 kg vagyok. Magasságom alapján a 77 kg a normál alkat felett van már, tény hogy van még a hasamon zsír, de tartok tőle hogy ezt már nem fogom tudni csak étellel ledolgozni.

Az étrend váltásnak köszönhetően én is elérem lassan azt a célul kitűzött kilógramm értéket.
    A múlt hét végén előkotortam a szekrényből a motoros nadrágomat, és nem csalódtam. :) Amit a mérleg is mutat és nyilván én is észrevettem hogy kissebb lett a hasam. A tavaly még pocakbehúzósan gombolható nadrág, immáron simán gombolódik sőt még szorosabbra is kell húzni rajta.

Királyság!!

Visszaemlékezvén az eredeti bejegyzésre, mintha az rémlene, hogy a fogyás idejére bármilyen összetételű zsír mehet mivel úgyis el lesz égetve maradéktalanul.

Ha viszont már nem szeretnék fogyni, és ebből fakadólag akár tartélkolhat is a szervezetem zsírt, akkor mik azok amelyek jók erre a célre és melyeket kell kerülni? Telített zsírsavakat kell kerülni ha jól rémlik, de cirka milyen ételekre gondoljak?

Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák