Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor_75
csendes tag
Végigfutottam a kommenteket, látom sokan révbe érnek lassan, ami a súlyukat illeti.
86-87 kg-ról indultam, most a pálinka és forraltbor kombók miatt 77-78 kg vagyok. Magasságom alapján a 77 kg a normál alkat felett van már, tény hogy van még a hasamon zsír, de tartok tőle hogy ezt már nem fogom tudni csak étellel ledolgozni.
Az étrend váltásnak köszönhetően én is elérem lassan azt a célul kitűzött kilógramm értéket.
A múlt hét végén előkotortam a szekrényből a motoros nadrágomat, és nem csalódtam. Amit a mérleg is mutat és nyilván én is észrevettem hogy kissebb lett a hasam. A tavaly még pocakbehúzósan gombolható nadrág, immáron simán gombolódik sőt még szorosabbra is kell húzni rajta.Királyság!!
Visszaemlékezvén az eredeti bejegyzésre, mintha az rémlene, hogy a fogyás idejére bármilyen összetételű zsír mehet mivel úgyis el lesz égetve maradéktalanul.
Ha viszont már nem szeretnék fogyni, és ebből fakadólag akár tartélkolhat is a szervezetem zsírt, akkor mik azok amelyek jók erre a célre és melyeket kell kerülni? Telített zsírsavakat kell kerülni ha jól rémlik, de cirka milyen ételekre gondoljak?
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest