- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
takacsbotond #9 üzenetére
A snapi 410 mellőzését W10M vonalon én sem értem. Már a 640/640XL-nek is azzal kellett volna kijönnie. Értem én hogy nem használja ki a rendszer a 64 bitet, de azért na...Így hogy vagánykodjak az androidos haverjaimnak?!
-
Fejvadi
nagyúr
Az akku lehetne kicsit nagyobb.
-
Paul119
addikt
S210..
kuka jöhet a következő
madmooo82: a Lumia 520ban erősebb soc volt mint a Snapi200-210és már ott is össze.... magát win10 alatt
-
törölt tag
válasz
Depression #16 üzenetére
Naná hogy arra.
Mint általában a legtöbb ilyen videó.
-
törölt tag
Az ok. De szerinted mennyi videó lesz fent pl a youtube-n ahol a két rendszert hasonlítgatják össze? Nem kell két gyártó hasonló hardverel szerelt telefonját egymás mellé rakni. Tökéletesen tudják bemutatni hogy két ugyanolyan hardverű telefonon melyik rendszer hogy muzsikál.
-
moleculez
veterán
Ja erdekes lesz tényleg osszehasonlitani a ket rendszer ugyanazon a vason. Meg az arazas is erdekes lesz, mennyi lesz a kulonbseg csak az eltero rendszer miatt.
-
takacsbotond
őstag
Egy snapi 410 belefért volna!
Minden esetre jó árazás mellett jó "kis" teló lesz! -
kengyel
nagyúr
Így tényleg jól néznek ki, majd a tesztek meghatározzák .
-
konczy3
senior tag
Alcatel mit vár ezzel a hardverrel, kár is volt androiddal kiadni még ha olcsó is lesz 1000 másik masina van ilyen hardver.
Na és mitől XL???
2-3 éve nevezték volna XL-nek -
madmooo82
újonc
válasz
batman1235 #2 üzenetére
Ezzel kb egyet tudok érteni, bár nem tudom android alatt hogy muzsikál, de amennyi tapasztalatom van én is úgy látom hogy nem árt hozzá egy erősebb vas, nem csak elég memória a folyamatos felhasználói élményhez.
Anno egy Lumia 520-ast nyúztam, ott elég volt a 210-es snapi, bár ha jobban megvolt dolgoztatva vagy szimplán huzamosabb ideig igénybe lett véve a telefon hamar melegedett. Bár feltételezem ebbe a négymagos verziót szánják, ahhoz még nem volt szerencsém.
-
Ricardo
titán
Jó összehasonlítás lesz a két rendszer vas igényéről.
-
batman1235
csendes tag
Nyilván vásárlófüggő, de szerintem a windows-os éri meg jobban ezzel a lapkakészlettel. Én HD felbontásnál + Androidnál már nem igazán adnám Snap410 alá
de a 2 giga RAM + 16giga tárhely csoda -
törölt tag
Első ránézésre tetszetős. Remélem azért még több gyártó beszál a Windows piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest