- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Szerintem se érdemli meg a fújolást. Ez nem egy tripla A kategóriás játék, ennek ellenére tisztességesen megcsinálták. A grafika szerintem pofás, a zenéje kifejezetten jó, a lootolós játékmenet passzol hozzá, és szerintem kellemes kihívás is van benne. A bázis kissé ingerszegény, de összességében jó kis cucc lett
-
Chapel
addikt
Annyit fikáztuk előre hogy valahogy elmaradt a játék.
Őszinte leszek: meglepett.
UE4, szép. Sőt megvan a Terminator hangulat. Craftolás, skillek, Xp, Te döntöd el, berobbantod, megkeresed a titkos bejáratot vagy feltöröd a zárat. Attól függően hogy mire kezded el építeni a karaktert.
Nem világmegváltó, de az egyszerű és nagyszerű, egyáltalán nem olyan felületes mint gondoltam. Kellemes, nem igényel túl sok agymunkát könnyed szórakozás, azt mondom, nem érdemelte meg a negatív ívet amit kapott. Korrekt iparos munka. Se több, se kevesebb....ja és a graf: 1 2 3 4 5 6 7 8
Érdekes, hogy a legtöbb kritika ez kapta a tesztekben...hát nem tudom, szerintem ez minden csak nem csúnya, sőt.
Azért írtam ezt le mert így korrekt, ha előre kapta az ívet, akkor most illik leírni, hogy annyit nem érdemelt, sztem 1-nek jó. -
F.E.K..
senior tag
Ebben most tényleg lekéselhetőek a terminátorok? Khm....
-
Gratulálok, akkor élvezd csak a logikátlan, lehetetlen akciókkal telerakott gagyi filmeket...minek bele logika, ahhoz már gondolkozni kellene és az meg már túl megerőltető lenne gondolom. Értem én, ez kell a népnek, csak az agyatlan akció, robbanások meg effektek, erre van igény...
-
Silenzio
addikt
válasz
GodGamer5 #21 üzenetére
Azok se nagy számok, de az biztos, hogy nem akkora retek fosok, mint ez az okádék szar szimulákrum of a film...
Már a T2 is egy baromság volt, de azt legalább rendesen összerakták. Már ott át kellett volna nevezni a franchise-t Megvalósult Időparadoxonra (Kyle az 1-ben világosan elmondja, hogy az időgép megsemmisült, senki más nem jön át). Gyakorlatilag másodpercenként küldhettek volna egy terminátort 1984 óta, vagy legalább akkor, amikor még járókában van vagy babakocsiban tolják a kis Johnt, vagy akár ugyanabba az időpillanatba több ezret, előbb-utóbb csak sikerül likvidálni azt a kis pisist... 1984 óta 1103760000 másodperc telt el. Az nagyon sok film lenne...
-
GodGamer5
addikt
válasz
laceszgamer #18 üzenetére
Ez mondjuk elég szomorú. Bezzeg a semmirevaló szuperhősös filmek folyamatosan rekordokat döntenek...
-
Silenzio
addikt
válasz
Hopkins95 #14 üzenetére
15 éves gyerekek szokták számon kérni egy filmen a fizika törvényeit. Felnőttek ilyet nem tesznek, tudják, hogy magukat járatják le vele. Ha realista filmet akarsz, javaslom, hogy nézz európai művészfilmeket. A Méz című török filmben vagy az Oly sokáig szerettelek című francia filmben garantálom, hogy nincsenek "fizikai" túlkapások, igaz, azon túl, hogy emberek mászkálnak, illetve beszélgetnek egymással kül- és beltéren, sok akció nincs is bennük.
A Mielőtt felkel a nap is játszhat még, de a számodra már lehet, hogy science fiction, hiszen képtelenség, hogy két ember reggelig fenn tud maradni úgy, hogy ne tűnne fáradtnak... Úgyhogy azzal már óvatosan, nehogy baj legyen belőle!
-
válasz
rottenbull #17 üzenetére
Vágom, már az első részben is olyan volt a Terminátor. Robotok ide vagy oda, a fizika törvényeit még ők sem képesek áthágni. Úgy meg nem lehet filmet csinálni, hogy a terminátor ilyen ellenálló mindennel szemben és sérthetetlen szinte, mert akkor aztán ilyen hülyeségek jönne ki belőle, mint a filmben látható...
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #16 üzenetére
Úgy néz ki a léc itt már nagyon rezegni fog.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Hopkins95 #14 üzenetére
Nem azt kell nézni mennyire reális a film, hanem hátra kell dőlni a székben és élvezni az őrült akciót, kb mint egy Avengers-nél... Ilyen téren pedig csúcs lett a film. Ja és elfogult is vagyok, minden olyan filmmel, amiben Swarci szerepel, főleg ha még terminátor is...
-
válasz
GodGamer5 #11 üzenetére
Ez jó film?! Fizika hol van? Mikor a teherautó áttöri a betontömböt úgy, hogy meg se kottyan neki? Egy olyan vastagabb betonfal még egy kamiont is megfog, ez meg átmegy rajta mint kés a vajon.
Másik hülyeség: Teherautóval üldözi az személyautót a terminátor? Láttak már ezek teherautót? Mert akkor tudnák, hogy azzal max 90-nel lehet haladni, személyautóval meg akár 130 vagy többel is. Aztán persze a személyautóval gyorsabban tud tolatni, mint a kamion haladni, holott tolatni messze nem lehet olyan gyorsan, mint előrefele haladni...Aztán a repülős jelenetnél is, fent a magasban ökörködnek meg ki van nyitva a hátulja repülőnek, miközben olyan magasságban 1. -50 fok körüli a hőmérséklet 2. A turbulencia szétvágná az egész gépet és kivágná őket. 3. A terminátor persze átugrik és megkapaszkodik, nem fagy le a hidegtől, meg se kottyan neki a lövés, mindent kibír persze, nincsen egyetlen gyenge pontja sem az egész filmben, hogy például rájönnének, hogy pl. az extrém hideget nem bírja vagy az elektrosokkot, ennek aztán meg se kottyan...
És ez csak pár a sok logikai bukfenc közül amit felsoroltam.
A poénok meg csak még kínosabbá teszik a filmet, nem lehet komolyan venni.
-
Ötlettelen csőjátéknak tűnik. Grafika minősége engem nem zavar, de hiányolok egy minőségi koncepciót. Ehh, és még a terminátorok oldalát se választhatjuk...
-
XuChi
addikt
-
vitaro
senior tag
A Terminator filmek időutazásos aspektusát tökéletesen hozza: olyan, mintha legalább 10 évvel küldtek volna vissza a múltba.
-
XuChi
addikt
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Képtelenek hozni a T2 szintet. Az és az első rész ami a nagy betűs TERMINATOR film élmény. A mostani film, habár látványos, de szerintem nagyon középszerű, és önismétlő. Remélem ezzel a filmel végre elengedik a Terminatorok kezét, és hagyják nyugodni őket. Úgysem tudnak az első és másodikrészhez felnőni!!
-
válasz
laceszgamer #6 üzenetére
Melyik filmét? A legújabb Terminátor filmét? a játékmenetből amit láttam semmi köze ahhoz a filmhez. Ez a játék sokkal jobb lesz annál.
-
XuChi
addikt
Édes jó istenem, mi ez a szörnyűség
-
-
Na ez nekem sokkal jobban tetszik, mint amit az EGX 2019-en mutattak. Van egy fajta retro feelingje is a játéknak, a HUD meg a célzó is olyan retro, de nekem ez tetszik benne, mert az eredeti Terminátor film is egy régebbi film.
-
Sirandrish
legenda
Ez már nem annyira borzasztó
-
GodGamer5
addikt
Ma este nézem a Dark Fate-et a moziban.
A játék eddig eléggé felemás, de már tolnám azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest