- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
-
Fitzgerald
veterán
Én annak örülnék, ha lenne 3-4 olyan bolygó, amelyeken hatalmas területeket lehet bejárni/felfedezni.
Side Questekkel, érdekes karakterekkel, élővilággal. Mivel a Citadel fajok számára teljesen idegen világról van szó, ahol a helyiek szemében az elején valószínűleg antagonistaként jelennek majd meg a Tejútrendszerből érkező fajok, nyilván nem lenne reális ha ezek a bolygók tele lennének a helyiek által adott mellékküldetésekkel, vagy egyáltalán helyi, fejlett fajokkal. Ezt inkább majd egy folytatásban tudnám elképzelni. És éppen ezért nem érzem azt sem helyénvalónak, hogy a kett nevű faj lesz az ellenség a játékban, és nem valaki/valakik a mi galaxisunkból, vagy a két galaxison kívülről. Mert itt valójában mi vagyunk az idegen megszállók/behatolók, alakuljon bárhogy is a sztori.
Tehát egy ilyen "mi békével jöttünk és békében akarunk élni, de valakik (pl. Cerberus, vagy valamilyen ahhoz hasonló szervezet) szeretnének beakasztani ennek a dolognak, így nyílt konfrontációba keveredünk a helyiekkel" -megközelítés lenne a legjobb szerintem. Vagy ha nem ez, akkor érkezzen a két galaxison kívülről a fenyegetés.
Azt nyilván nem lehet elkerülni, hogy konfrontációba keveredjünk a helyiekkel, de örülnék ha ennek az egésznek valami ilyesmi lenne az alapja amit feljebb írtam, és nem az, hogy van ez a kett nevű faj meg az Archon nevű vezérük, akik lehet hogy a Cerberushoz hasonló mentalitású extrémisták, de végül is ők vannak otthon, és csak védekeznek.Úgyhogy ebben az első részben inkább a kutatás/felfedezés irányából kéne megközelíteni az egész quest dizájnt, ha nagy, nyílt világról van szó. Ismerkedés a helyi civilizációkkal, azok kultúrájával/technológiájával, stb.
És ebbe kéne beleszőni a harcot a fentiek tükrében, ami ugye végülis esszenciális része a játéknak.Mellette még lehetne 15-20 olyan bolygó, amelyeken csak kisebb területeket lehet bejárni, ahogy a korábbi részekben. Ezeken elsősorban a mindenféle arkokban érkezett telepesektől kaphatnánk mellékküldetéseket, stb.
Igen, a mimika nem az igazi. Amúgy ez valószínűleg egy korábbi verziójú Frostbite, nem a legújabb, ami a BF1 alatt van. Mármint Frostbite 3 ez is, de szerintem egy régebbi build lehet. Viszont ha abból indulunk ki, hogy a DA:I sem volt rosszul optimalizálva, akkor talán itt sem lesz majd probléma. Reméljük.
-
Romvr
őstag
Azért valljuk be hogy az Unreal Engine 3 motor hajtotta játékokkal sosem voltak futtatási vagy teljesítménybeli problémák. Én legalábbis nem emlékszem ilyenre. Egyedül az Arkham Knight-nál voltak gondok de ott azért mert az nVidia hülyeségeit is belekeverték a pakliba amire előtte nem volt példa. Ha az ME:A UE4-el jelenne meg kevésbé aggódnék hisz akkor a fejlesztők rutinból dolgoznának. De így hogy teljes motor váltáson esik át a sorozat szerintem nem alaptalan a félelmem. Bízom a legjobban de felkészültem a legrosszabbra is
-
Romvr
őstag
Azt hogy az utóbbi időben megjelenés után közel játszhatatlanok a játékok, mindig kell várni 4-5 patch-re hogy végre úgy fusson ahogy kellett volna. Deus Ex Mankind Divided-el fürödtem be legutóbb, csak hogy az avatarodból induljak ki. Nem hiszem hogy a 21:9-es monitorok és felbontások támogatása akkora ügy így 2016-2017-ben de a DX:MD-nél vagy 2 hónapot vártam míg tudtam játszani nem ablakos 1920x1080-al hanem natív 2560x1080-al. Vagy ott a nagszerű WatchDogs2 amit kb 2 hónapja 1 óra játékidő után visszaadtam mert 2 game-braking bug jött elő a sok apróbb idegesítő bugokon kívül. De említhetném az Arkham Knight-ot is amit ugye maga a kiadó vont vissza. Vagy Dishonored 2 futtatási problémák, esetleg Just Cause 3? Soroljam? Nem hiszem hogy szükséges. A lényeg hogy bár nem vagyok vallásos de imádkozom hogy a Mass Effect: Andromeda az első naptól kezdve fusson tökéletesen és ne legyen benne egy galaxisnyi hiba ami elveszi a játékélményt.
(#5) Fitzgerald"Az a "maroknyi" bejárható bolygó remélem nem azt fogja jelenteni, hogy lesz a 100-ból 4-5 amit be lehet járni, a többit meg csak tele lehet vágni próbbal, meg bányászni, mittomén mit lehet majd csinálni rajtuk."
Na ezen a kijelentésen én is meglepődtem. Bár gondolom úgy gondolták hogy nem lehet minden egyes bolygóra leszállni mint az ME1-2-3-is volt, de ahová igen ott lesz küldetés vagy esetleg több része is a bolygónak amit meg lehet látogatni. Persze én magam nem bánnám ha lenne 10-15 bolygó is amin ha mást nem is de Nomad-al lehet majd hasítani és változatos élővilága van, de nincs konkrét küldetés... de ha a főküldi és a szorosan hozzá kapcsolódó mellék küldik csak 4-5 bolygóra visznek el már az is jó szerintem kezdésnek... mert úgy tudom ez is 3 részes lesz.
"Én a látványt elfogadhatónak tartom, csak a gépigény is igazodjon hozzá."
Ez a FrostBite-os látvány szerintem jó, bár az előző részekkel sem volt baj. Viszont nekem a mimika nagyon nem tetszik, nem életszerű. Csinálhatták volna jobbra is, ha már minden más látványelem a helyén van.
A gépigény hivatalosan meg ez:
The minimum:
Processor: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
Memory: 8 GB RAM
Video Card: Nvidia GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Hard Drive: At least 55 GB of free space
DirectX: DirectX 11The Required:
Processor: Intel Core i7-4790 or AMD FX-8350
Memory: 16 GB RAM
Video Card: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
Hard Drive: At least 55 GB of free space
DirectX: DirectX 11Szóval a szokásos copy-paste i7-es gépigényt leszámítva szerintem nem egy eget-verő. Ha úgy fut legalább mint a BF1 akkor aligha lesz gond. Remélem egy ekkora cím újraélesztésénél azért odafigyeltek az optimalizációra... bár a mai világban erre nem tennék nagy pénzt ennek ellenére sem
-
Ha ezzel az 'exploration' videóval kezdtek volna, azt mondanám tetszik. Most inkább úgy gondolom, hogy meg kell várni a teszteket, aztán meglátjuk...
-
Fitzgerald
veterán
Az a "maroknyi" bejárható bolygó remélem nem azt fogja jelenteni, hogy lesz a 100-ból 4-5 amit be lehet járni, a többit meg csak tele lehet vágni próbbal, meg bányászni, mittomén mit lehet majd csinálni rajtuk.
Én a látványt elfogadhatónak tartom, csak a gépigény is igazodjon hozzá.
Ettől a 13 perc gameplay-től meg még mindig nem sikerült pofára esnem. Ha valaki 634 év után felébred a sztázisból, az nem hiszem hogy egyből hülye viccekkel, jópofizással fog indítani.
Nem életszerűek a dialógusok, a karakterek viselkedése...
Ha az öreg Ryder-t meg tényleg kinyírják már az elején hogy így legyünk mi a pathfinder (ahogy azt a videó alatt tippelgetik), akkor tényleg lejövök az életről...jó nagy klisé kezdés lenne. -
kovaszoskeny
aktív tag
Iszonyat "műanyagok"az arcok.
-
wjbhbdux
veterán
nem maradhatott ki a battlefront/bf1 sivatagja..
-
Romvr
őstag
Kérlek ne legyen bughalmaz! Kérlek ne legyen bughalmaz! Kérlek ne legen bughalmaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged