- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az fura...
nekem Magyarországon a gépre egy Onkyo HTR340 volt kötve (nemsokára jön utánnam), elvileg 6x100Wos zenei, gyakorlatban a táp max 360Wot tudott. papíron. namármost, egy 4x4x4méteres szobába volt szépen beállítva, negyedhangerőn hajtva analógon az X-Fivel (mert két fülem van, de jobban szeretem, ha körbevesz a zene... ez ilyen egyéni preferancia, a tetű creative meg nem engedett multichannel digitalos outot, ha a jel eredetileg nem volt az). harmad hangerő fölött már a subtól méterre lévő konvektor elkezdett cinként viselkedni, félhangerőnél az ablakok elkezdtek rendesen mozogni. többet értelemszerűleg nem próbáltam. társasház lévén egyébként negyedhangerő fölé nem is mertem tekerni nappal se, éjjel meg maradt a füles.
az a probléma, hogy nincs a piacon használható pcs hangszóró. vagy egybe van építve a subbal az erősítő és garantáltan leég, pl S750 (egy genius swhf2500ast leégettem én is), vagy a hangminősége finoman szólva sem kielégítő, esetleg a kettő metszete.
szal szerintem jobban megéri egy "felső"kategóriás pcs hangszett árából venni valami belépő hifi cuccot, ég és föld a különbség. (persze, az se lesz tökéletes, de az ára se száll el nagyon).
visszatérve onra: valószínűleg ennél a rendszernél is zenei van megadva, bár nekem a 600Wos fogyasztás is soknak tűnik.
-
nyunyu
félisten
Nekem egy Logitech Z-5400-om van ,de azzal se tudom a házat le bontani.. Kell a kakaó szerintem
Nalam kb. 3 centis amplitudoval rezgett az uveg, mikor a The Wall DVD-t neztem max hangeron. (4x75W)
Amikor a falbontos jelenet jott, akkor egy masodperc alatt letekertem -20dB-re, nehogy kitorjon az ablak, pedig nincs is melynyomom...
Itthon tarsashazban nem is merem -35dB fole tekerni a hangerot.
Egy számítógép kell megfelelő hangkártyával meg hangszórók és kész a házimozi.
Hiszi azt Pistike.
Le kene mar cserelnem az Onkyo 474-et, mert nagyon elavult szegeny
Valoszinuleg a 605 vagy 606 lesz az utodja, maradok a bevalt markanal.BTW, kijelzo sem mindegy, heten csereltem le a 21"-es elektronagyut 32"-es lapostevere.
Teljesen mas erzes, nem is tudom, hogy tudtam eddig olyan *kicsi* monitoron filmet nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged