Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Komcsi #10 üzenetére

az fura...

nekem Magyarországon a gépre egy Onkyo HTR340 volt kötve (nemsokára jön utánnam), elvileg 6x100Wos zenei, gyakorlatban a táp max 360Wot tudott. papíron. namármost, egy 4x4x4méteres szobába volt szépen beállítva, negyedhangerőn hajtva analógon az X-Fivel (mert két fülem van, de jobban szeretem, ha körbevesz a zene... ez ilyen egyéni preferancia, a tetű creative meg nem engedett multichannel digitalos outot, ha a jel eredetileg nem volt az). harmad hangerő fölött már a subtól méterre lévő konvektor elkezdett cinként viselkedni, félhangerőnél az ablakok elkezdtek rendesen mozogni. többet értelemszerűleg nem próbáltam. társasház lévén egyébként negyedhangerő fölé nem is mertem tekerni nappal se, éjjel meg maradt a füles.

az a probléma, hogy nincs a piacon használható pcs hangszóró. vagy egybe van építve a subbal az erősítő és garantáltan leég, pl S750 (egy genius swhf2500ast leégettem én is), vagy a hangminősége finoman szólva sem kielégítő, esetleg a kettő metszete.

szal szerintem jobban megéri egy "felső"kategóriás pcs hangszett árából venni valami belépő hifi cuccot, ég és föld a különbség. (persze, az se lesz tökéletes, de az ára se száll el nagyon).

visszatérve onra: valószínűleg ennél a rendszernél is zenei van megadva, bár nekem a 600Wos fogyasztás is soknak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák