- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010 #79 üzenetére
Meglepő, de támogatja a win7 a hybrid powert, és tökéletesen működik is.
Azonban valóban az MS miatt hagyta abba az nv a fejlesztést. Sőt az AMD-nek is voltak ezirányú törekvései, de az is abbamaradt az MS miatt, még mielőtt megszületett volna.
(#77) gallus
Valóban jól működik a dolog, csak mostmár keresztet vethetünk rá, mert gtx280-nál nem valószínű, hogy lesz erősebb/újabb kártya amivel használhatnánk ezt a megoldást.
Most nem azért, de volt egy jó ötlet, nem értem, hogy miért kell beszüntetni az egészet.
-
antikomcsi
veterán
Szerintem emiatt már ne újíts, mert a gtx-ek energiagazdálkodása amúgy is jó, 9800GX2-t meg már nem hiszem, hogy veszel, pedig azzal lehet a legtöbbet sporólni.
Egy pici-ocó gépet kell összerakni, ami elfér mondjuk a "nagy gép" tetején, és kell egy jó kvm kapcsolót szerválni hozzá.
-
antikomcsi
veterán
Talán nem haragszol meg, ha kicsit hozzáteszek ahhoz, amit írtál.
A hybrid powert mind a 8200-as, mind a 8300-as chipset támogatja, valamint a 7/9-es sorozatú lapkák is.
Vga-ból pedig 9800GT-től felfele minden gtx280 ig. Kivétel valóban a 275-295.
Ha hybrid powert szeretnél használni, a monitort mindíg az alaplapi kimenetre kötöd, a vga-ra nem kell semmi, csak az sli híd, ha többet használsz. Az üzemmódok között Te magad tudsz váltani egy kattintással, még újraindítani sem kell. Ha azonban ott hagyod véletlen a gépet, teljesítmény módban, kis idő múlva magától lekapcsolja a vga-t. Amint hozzányúlsz az egérhez, vagy máshoz, automatikusan visszakapcsolja.
Nekem mondjuk amd az elsődleges procim, (a másodlagos is
) de ott 1.35V-ról 1V-ra veszi vissza a feszültséget, ha csökkenti a szorzót.
Szóval a gyártók igyekeznének elterjeszteni, én úgy látom, valamiért az MS-nek nem fűlik hozzá a foga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged