- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A felvetéseid full jogosnak tűnnek. De. Itt még mindig csak pár dolláros
szatermékekről beszélünk, és ugyan milliós darabszámoknál, meg ultra low budget cuccoknál minden egyes dollárnak jelentősége van, de én inkább gyártanék egy 8-10 dolláros SoC helyett egy 14-16 dollárosat, ha abban jobban lenne perspektíva, pláne hosszabb távon. Mert lehet, hogy azokból nem kelne el mondjuk 20 millió darab, csak mondjuk 10-12, de lehet, hogy már annyin is nagyobb lenne a profit (vagy legalábbis hasonló), és cserébe az MTK-t nem aposztrofálná mindenki gagyinak, hanem mondjuk a középkategória legjobbjának, vagy akár ár/érték bajnoknak.Persze ezekkel minden bizonnyal tisztában vannak ők is (sőt...), szóval nyilván nem én fogom nekik megmondani a frankót
. A prognózisaik alapján valószínűleg nekik ez a legkifizetődőbb(nek tűnő) megoldás.
-
bteebi
veterán
De mi a jó abban, hogy ennyire "aszimmetrikusak" az SoC-ik? CPU vonalon (szerintem) sohase voltak nagyon rosszak (legalábbis a legtöbb benchmarkban semmiképp sem, a baromi sok mag miatt), de a GPU-ik gyakorlatilag mindig a szánalmasan gyenge és a legfeljebb közepes között mozogtak. Miért?
Ennyivel drágább lenne a GPU rész? De ez akkor is hülyeség, mert szerintem lehetne már annyi tapasztalatuk, hogy ez így a legtöbb felhasználónak se frankó, ami hosszabb távon nem kedvez az eladásoknak. Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest