- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
BEAST DESIGN! 😂
-
atosan
veterán
Fél év eltelt legalább a Note 8 óta?
RN7, RN8t nálam vállalhatatlanul dadogott. Szerintem a Note 6 pro sikerült utoljára. Azóta mint ha nem találnák a fonalat.Maine coon
-
Pár napja vettem édesanyámnak egy 4GB/128GB Redmi Note 8-at. Nagyon sokat fejlődött a Xiaomi/Redmi, már tapintásra is egy minőségi kütyü, a működése eddig hibátlan és gyors, főleg ha számításba vesszük, hogy ezt 161 Euróért adták.
Utoljára Mi Max-hoz volt szerencsém, de jó ha 3 hónapot megvolt, egy bug-halom volt az egész ahogy akkoriban sok másik olcsó kínai is, azóta most választottam először ebből a kategóriából. Óriási a változás, jó irányba.
Lehet én sem folytatom tovább az LG V széria vonalán, nagyon eltávolodtak attól ami eleinte volt a V10 és V20, egy Note 9 Pro most egészen csábítónak hat a fentiek alapján.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem Rn7 van, gyári rom, és hidd el ha azt mondom hogy vannak néha gondok, azt hogy ez a miui hibája, esetleg a már korosodó hardveré, nem tudni.
Megvagyok vele, de azt hiba lenne mondani hogy teljesen jól müködik.
Lehet nem hiába dobják már ki az soc-t is a következő redmi családban.
-
enginev3.0
félisten
Nem kell rájuk frissítést várni egy akkor nem csalódik az ember
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Mármint oprendszer frissitést?
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
Elvileg Rn7-re is jön az Android 10.
Kinai béta már van egy idejeAndroid 11 már nyilván kérdéses, de miui meg lehet még 2-3 évig kap majd frissítést.
-
RoBos
senior tag
Azért az furcsa, h a RN9Pro verzióban "csak" 48 MP-es szenzor lesz, mikor a RN8Pro-ban 64 MP volt! Akkor mi lesz a sima RN9-be, 32 MP?!
Vagy csak a RN9ProMAX-ba lesz ismét 64 MP?! -
mjani1172
addikt
Kis csalódottságot érzek.
-
Graphics
Jómunkásember
Butaság. 1 főverzió frissítés garantáltan érkezik. De szerintem volt már olyan modell, ami 2-t is kapott.
Még anno a Redmi 4A-ra is jött. és nem másfél év múlva.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
enginev3.0
félisten
válasz aprokaroka87 #13 üzenetére
Hát ezt mondom
Lassan 1 éves lesz az Android 10
Persze megértem hogy ennyi telefonra nehéz tartani a lépést, ez nyilván a vevők hibájaBnőm mi 8 lite telefonja se nagyon jelez frissítések miatt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
De működik a telefonja rendesen, nem? Nem igazán értem a frissítési kényszert, hogy mi visz rá annyira... Vagy miért van elengedhetetlenül szükség rá...?
Nem mindig hoz plusz jót egy frissítés. Én ezen nem annyira rágódok sose.. Ha ellátja a funkciókat, és az appok frissülnek , márpedig frissülnek, akkor a stabil dolgokat nem kell babrálni. ( Win10 pl folyamatosan "javul... "' )
Itt a MIUI, ami lényeges, legalábbis számomra az frissüljön. Több funkciót tud egy újabb MIUI, mint egy droid verzió...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
Szerintem Xiaomi-nál eleve a MIUI a fő dolog a firmware-ben.
Az aktuális Android verzió meg inkább csak egy " váz ".Előnye hogy tudnak egymástól valamelyest Függetlenül is frissülni.
-
enginev3.0
félisten
Hát csak mert gondolom a szoftverek nem miui12re lesznek fejlesztve vagy miui13ra, hanem majd Android 10re utána meg Android 11re
Szimplán ennyi a gond, hogy egy esetleges banki alkalmazás ha úgy dönt hogy csak újabb androidon fut akkor lehet új telefont venni, vagy egy paypal, simple, stb...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Mint minden más gyártónál... Ez nem újdonság amúgy
Nem hiszem, hogy neked is meglepetést okozott ezzel bármelyik gyártó.
Ha ennyire fontos a droid, akkor venni kell egy Pixel-t
Jók a példák, de ahogy elnézem nem igazán okoz gondot se a Paypal-nak se a Simple-nek a droid jelenleg.. Az meg, hogy mi lesz a jövőben, semelyik gyártó se fogja megjósolni.
Ez alapján, akkor ne vegyünk semmit...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Oneplus? 1 hónapon belül kint volt a stabil Android 10
De azt hiszem pixelen kívül volt még gyártó aki a oneplust is megelőzte vele
Amúgy igen, ugyan ez extra nagy szégyen a samsungtol is, aki egy Top gyártó, de ott is ennyit kell várni egy frissítésre még csúcsmodell esetén is
300-400 ezres telefonok esetén, vagy 200 ezres csúcsmodell miui esetén se elfogadott, max beletörődni lehet
Egyik gyártó se fogja megjósolni, de valamelyik megadja az esélyt egy gyors Android frissítéssel[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #24 üzenetére
Igen, egyszerű, OnePlus-t kell venni, ha fontos a droid frissessége.
Őszintén én vettem 1,5 éve egy F1-et, azóta is kapom a frissítést, pedig szinte 1 márkás dologról beszélünk... Én ami telefont eddig használtam pl a Xiaomitól mind volt annyira jó számomra, hogy a droid verziókra nem emlékszek... a Miui-ra inkább.
Ha kitalál a Google valami újdonságot, ami betesz a fejlesztőknek, akkor őszintén szólva sok mindent nem tudunk tenni, szerintem ha a Paypal, és a banki appok is elfutnak a legkínaibb android autós fejegységemen ( teljesen ismeretlen Cortex-A7-es SOC-val, és 8.1 GO-val), akkor sok aggodalomra szerintem nem kell számítani ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #26 üzenetére
Hát akkor ez lett az a kivétel, amibe belefutottam
De szerintem működik rajta a mai napig sok dolog, ámbár nincs lehetőség tesztelni, nekem csak egy RN3-as van itthon, még a B20 nélküli modell.
Én nem érzem a support hiányát, lehet ezért nem is foglalkozok vele. X idősen/évesen már nem igazán mozgat a telefonom aktuális állapota... Ez meg az "én hanyagságom"... Használni tudjam, és kész.
Biztos van, akinek erre porcosodik, én is mindig kerestem a frissítéseket, meg jajj mikor jön már.... 'oszt semmi érdemleges változás... MIUI-val hamarabb...
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Redmi Note 8 PRO-ra, ami ráadásul Mediatek pár napja érkezett a qp-es droid. Tehát nem Snapdragon hangúlyoznám.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
enginev3.0
félisten
Nekem sem áll fel tőle
Továbbra is mondom, 200-300-400 ezres telefonoknál ez az elvárható, a minimális support
És továbbra is mondom
Kétféleképpen lehet felfogni, örülni hogy kapok frissítést szinte azonnal, vagy megdicsérni a gyártót hogy fél év múlva előbújik egy béta androiddal, "mert úgy sem érdekel, de persze azért felrakom rögtön"A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
winss
tag
Túl kicsi. Én egy mi max 4-re vágyok. Lesz valaha folytatása a szériának, vagy van valami ami megközelíti méretben?
-
Graphics
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #20 üzenetére
Nekem mondjuk az automata fényerőt leszámítva nincs gondom a Mi8-cal. Igaz nem mókolgattam ezerrel, Global Stabil van fent mióta megvettem.
Més que un club!
-
Depression
veterán
Én a sziamiáú redmi note 1-nél, és 2-nél is az összes frissítést felraktam, és vártam, hogy végre kompatibilis legyen egy nyavajás blutooth kihangosítással az opel vivaroval. Nem jött össze.
Húgomnak redmi 6-ja van, a vodafone-os előfizujával nem éri el az internetet, valami kompatibilitási probléma miatt. Igen, a vodafone-nál sem voltak képesek beállítani.
Annyira, de annyira vonzó lenne ez a telefon számomra, de a memóriakezelés a mostani sziamiáú telefonoknál betette a kaput nálam. Volt egy samu note 5-öm, ahol a fényképező örökre bennt maradt a memóriában, azaz bármikor azonnal tudtál fényképezni, mert nem akarta a 4 gigából elfoglalt 2-t azonnal felszabadítani.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Holi89
csendes tag
Note 8Pro-m van, amióta megjelent itthon(2019 ősz) és eddig semmi negatívum nincs vele kapcsolatban.(nem fagy nem szaggat, pedighavonta indítom csak újra) Talán annyi, hogy az ingyen tok a mikrofonnál gyűjti a port, de ajándék lónak...
Legalább 6szor zúgott le és meg sem repedt. Nem egy csúcs gép(bár a megjelenítő lehetne AMLOED azért fáj a szívem), de teljesen kiszolgálja az igényeimet. Saját autómmal, cégessel azonnal kapcsol, Android Auto tökéletesen működik. 80k körüli kategóriában szerintem abszolút csúcs. -
rigoberto
őstag
Nem érkeznek ezek a modellek túl hamar egymás után?
-
Ricardo
titán
válasz Depression #36 üzenetére
Eredetit kell venni. A Sziamiáu az valami másolat lehet.
-
RoBos
senior tag
Úgy néz ki a RN9 az MTK Helio G70 SoC-kal fog jönni a RN9PRO SD 720G mellé...
-
gyurmaaa91
csendes tag
válasz enginev3.0 #20 üzenetére
Mi 8 global stabil, tökéletesen működik de nevess csak... :)
Én rajtad nevettem mikor raktad fel a tákolt romokat aztán hurrogtál, hogy bugos :D okoska[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz gyurmaaa91 #43 üzenetére
Tákolt rom? Én?
HTC sensation idejében lehet 🤣😂😂😂Legnagyobb tákolt rom nálam utoljára a mindenki által preferált xiaomi EU volt
De még mi8on is inkább global stabilt használtam
Olvasgasd már az mi 8 topikot, vagy linkeljek pár mostani hozzászólást? Lehet sírva fakadnál, te tudatlan
-
margithid
veterán
Sima redmi nem jön csak a note?
-
TeeJay
félisten
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
4 éves LG G4 telefonom van mai napig. 7-es droid de még soha egy alkalmazás nem sírt hogy régi az android rajta... Ezt kicsit túl aggódod. 9-es droid 6 év múlva ha elavult lesz addigra 2x újabb telefonod lesz már
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
szaszimi
tag
nekem redmi note 8 pro van. az uzemido kivalo, de a kamera, barmelyik, mindegyik, ertekelhetetlen. szeretem a telefont, az aksija csodalatos, de fenykepezo funkcioi konkretan inkabb ne lennenek
-
dave987
aktív tag
Akkor az a 2 teló egyértelműen össze volt barmolva,vagy valami vorzalmas appokkal teletelepítve,vagy factory resetelni kellett volna vagy hardveresen hibásak,akkor meg szervizbe vinni. Nekem a korábbi telóm sima Redmi 5 sosem csinált ilyet amiket leirtál. Ugyanaz a gyári rendszerrel csak gyengébb hardver.
-
Én várom már nagyon, főleg ha tényleg 5000 akkumulátja lesz a pro verziónak.
Ráadásul nyolc nanométeres 720G lapkával jobb energia takarékossága lesz mint a MT90T-nek.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest