Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
őstag
Meggyőzőek, jó látni, hogy már az alsóközép kategóriába is eljut sok jó funkció. Viszont jöhetett volna mind 5G-vel, 4G meg maradjon a 100 dollár alatti szegmensben.
-
-Rolika-
aktív tag
Ha tényleg nem jön hozzánk az Pro 5G, akkor kár volt erre várnom. :(
-
PietPunto
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én kicsit soványnak érzem a specifikációkat. Tény hogy van amiben történt előrelépés, de összességében nem hozott sok újdonságot. Viszont biztos vagyok benne hogy van az a vásárlói réteg akiknek ez pont elegendő.
-
5w40
kezdő
Az túlzás, hogy ez gyenge eresztés, de így egyenlőre nem érzem azt, hogy le kéne cserélnem a Redmi Note 8 Promat.
Talán a teszt elolvasása után átbillen a mérleg.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
janeszgol
félisten
Nem túlzás. Ez gyenge eresztés. Az SD680 az az SD460 utódja. Itt hagy ne mondjam mit csináljon a QC, hogy ennyire át akarja vágni az embereket. (Az SD480 jóval erősebb, mint az SD680. Ennek van értelme? Oké a 660-nál és 665-nél is az, de azok régebbi SoC-k.)
A cikkből: "azt már tudjuk, hogy melyek jönnek hozzánk is (Redmi Note 11 és 11 Pro)"
Tehát mi pont a két leggyengébbet kapjuk meg.A kijelző specifikációját elolvasva azt gondolnánk, hogy oké SoC-ban gyengék, de kijelzőben jók. Viszont i tudja kivel fogja gyártatni a kijelzőket a cég. Nekem ez az, amitől zsákbamacska lett a Xiaomi. Persze régen is szerelték Tianma kijelzőkkel a telóikat (pl Redmi Note 4), ami meg is látszott a minőségen (volt eltérés két Note 4 között), de mostanában már egy-két leírhatatlan nevű cégtől is rendel. Amik minőségben nem hozzák a megszokottat.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Nem vagyok fan csak felhasználó.
Eddig vártam hátha jobb ajánlat lesz és végre amoled kerül a note szériába. Végre megtörtént. A 9 és 10 sorozat nem győzött meg. Note 7ről váltanék de most olvasva, hogy a S680 az a S460 utódja hááát...
Közelség érzékelőt nem is értem. Utoljára a glaxy ace4-ben nem volt."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
roli543
senior tag
Ez a széria mitől Note? Ha Note, legyen sokkal nagyobb, a sima Redmi legyen ekkora, vagy eleve töröljék el valamelyiket…
Szerintem felesleges volt 4 különböző modellt kiadni, frissítés gondolom a holtba. A külső nem változott tabalyhoz képest, a funkciok sem, lehetett volna Note10(2022). Szerintem ezt a szeriát most nem talàlta el a Xiaomi …..Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
janeszgol
félisten
Köszi szépen a választ időközben pont a kijelzőtől való félelmemmel egészítettem ki a hozzászólásom. Én kedveltem a Xiaomi termékeit: jó hardver jó áron, közepes vagy annál picit jobb szoftverezéssel. Ebből leadott a cég.
Én a magam részéről bizonytalan ideig búcsúztam a cég termékeitől. A legmodernebb telóm pont tőlük van (Mi Mix 3 5G), Samsung kijelzővel. Egyelőre ennél nem lesz jobb egy ideig.Szerk: igen. Ha csak az SoC erejét nézzük, GPU-ban egy picit erősebb is a Note 7-ed. De lehet CPU-ban is, azt nem tudom még. Nekem a Redmi 10S az tetszett. Szerintem sokáig kategória ász volt. (De lehet még mindig az.)
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
őstag
Ez a Snapdragon 680 mennyire jó alaphasználat esetén? Gaming nem számít, csak annyi a lényeg, hogy ne legyen tetűlassú, illetve ne akadjon böngészés, facebook, stb közben.
-
ZeGa01
tag
Most ez komoly? Hozzánk nem jön a Pro 5G és nincs benne közeleségérzékelő? Vagy a pro 5 G-ben van? Nekem külsőre nagyon tetszenek, de ezek a specifikációk nem győztek meg.
-
kbyte1024
addikt
Szerintem is gyengék, és igen a páromnak note 10s van és hasít a teló. Nem játszik de minden másra használja. Féltem kicsit a Helio G95-tol hogy karcsú lesz de nem. A sztereóhangzasert meg külön piros pont. Szépen szól. Ezekből a pro 5G lehet érdekes mert a külseje is szép.
Poco X4 GT
-
noisia
aktív tag
Mi a logikus és elfogadható indok arra, hogy 2022-ben egy telefonból kihagyják a közelségérzékelőt? 5 perce ezen gondolkodom. És nem találom a választ..
"A tanult ostoba nagyobb ostoba, mint a tudatlan ostoba." \n "Eddigi életed utolsó napja megegyezik hátralévő életed első napjával.."
-
klaya86
aktív tag
Hát nem tudom, elég gyenge eresztés lett ez a széria. Legalább a prok kaphattak volna valami erősebb procit.
-
Az NFC-t viszont csak nem hagyták ki a 11-ből. A GSMArena azt írja, hogy piacfüggő, nem lehetnek megint akkora barmok, hogy az EU-ban nem az NFC-s modellt árulják...
-
janeszgol
félisten
Az SD678-ban adreno 612 van. A 680-ban meg 610. Mondjuk sokat nem számít.
sd460: 4x Kryo 240 Gold (Cortex-A73 based) @ 1.8 GHz + 4x Kryo 240 Silver (Cortex-A53 based) @ 1.8 GHz
sd678: 2x Kryo 460 Gold @ 2.2 GHz + 6x Kryo 460 Silver @ 1.7 GHz (Az SD480-ban is Kyro 460 van.)
sd680: Kyro 265 van benne. Kyro 260 van az SD660/662/665 SoC-kban.
Ez a CPU. Az SD678-ban Adreno 612 van, míg az SD680-ban Adreno 610 (mint a 460/662/665-ben).
Tehát magyarul akkor nem a 460, hanem a 662/665 kisebb csíkszélességen az SD680.
De nem előrelépés. -
janeszgol
félisten
Dehogy jobb. Miben lenne az? Modemben lehet. Wifiben lehet. Társprocesszorokban nem, CPU-ban nem, GPU-ban nem.
Itt az MA cikk. Akkor legyen a 662 utódja. Majdnem mindegy. [link]
Az Sd480 sokkal gyorsabb GPU-ban, mint a 460/662/665/678/660/680. CPU-ban meg Kyro 460 van 2 GHz-en. (Az SD678-ban is ez van, de 2 mag 2.2 GHz-en és hat mag 1.7 GHz-n.)[ Szerkesztve ]
-
g2gti
csendes tag
És akkor a bemutatón még nekiállnak a Samsung modelleknek, hogy mennyire jobbak azoknál... hát nem tudom, a Samsungokba legalább van közelségérzékelő meg az alapmodellekbe is (A12) pakolnak NFC-t...
-
kbyte1024
addikt
Mondjuk ha kihagyják az európai modellekből az nfc-t akkor tényleg menjenek a.....az durva lenne.
Poco X4 GT
-
Bog
HÁZIGAZDA
Most szóltak, hogy Pro modellből itthon a 4G-s és az 5G-s forgalmazása is tervben van.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
dave987
aktív tag
Ja a cikk bevezetőjéhez akartam hozzáfűzni hogy azért annyi meglepetés van, hogy a Note 11nek köze sincs a korábban bemutatott ázsiai Note 11hez.
-
A 4G verziót miért forgalmazzák nálunk? Ha jól látom, 10 % árkülönbség van a kettő között, sajna a magyar eléggé fillérszekszualizáló népség, most megveszi az olcsóbbikat, aztán 1 év múlva meg fröcsög, hogy "ebbe ménincsötgé?"
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
ittakary
nagyúr
Édesanyámnak szeretnék telefont. Valamennyire "hülyebiztos" készülékre lenne szükség. Szerintetek érdemes még várni erre a sima Redmi Note 11 legolcsóbb változatára további 2 hónapot vagy megteszi ezt a szerepet a Realme 8 6GB/128GB verziója 75ezerért?
-
vicces1
aktív tag
Hello, jan.30-ig van 60+5 euros kuponom a gobboo-n a redmi note 10 pro-ra. Így 234.-euro lenne a 6/128-as, ez eléggé bestbuy)
Mit gondoltok van értelme megvárni a note11-et? (az 5G annyira nem izgat fel)Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
Zoleee83
addikt
Mit gondoltok Mi 11 Lite 5G NE (8/128)-at érdemes venni vagy a Note 11 5G-változatát?
E kettő közül kellene választanom, 3-4 évre tervezem, 5G fontos + a gyorsaság, nem fotózom, nem játszom.
Note 11-nek tetszik a készülék háza, a Mi 11-nek meg a kamera szigete, szóval ez a része majdnem mindegy.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ittakary
nagyúr
"5G fontos" - miért?
12 Pro Max-en az első dolog volt amit kikapcsoltam
BP belvárosában tesztelgettem hétköznapi használattal mindenféle appot (social media, böngészés, stb) de szó szerint semmi pluszt nem hozott 4Ghez képest...
csak és kizárólag a speedtest mutatott számbeli különbséget - hát azt meg pont le...om
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ezekre olyan nehéz válaszolni. De a kérdést is értelmetlennek érzem picit. Nem fotózol, nem játszol. Pont azokat dobtad ki, akikkel már 2 éve megy a pöcsméregetés a gyártók részéről (kamera és nyers teljesítmény).
Meg hát szoftverrel bármikor lassítható a hardver.Muszáj Xiaomitól venned?
-
Zoleee83
addikt
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Igazából a SOC a kérdés számomra, hogy a gyakorlatban mennyire venném észre ezt a Mi11-hez képest gyengébb procit. Illetve hogy a Note11 is kap-e 3 Android fő verzió update-et.
Minden másban kb pariban van a 2 készülék, talán a Mi széria kicsit minőségibb, eddig legalábbis így volt.
Igen muszáj Xiaomi, infra miatt más nem érdekel +szeretem a márkát, nekem bevált eddig.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megtörtént a globális bejelentés, meglepetés azonban nincsen, hiszen a termékeket már egyszer Kínában megmutatták.
- Diablo IV
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Computex 2023: DDR5-8000 fölé gyorsul az új Dominator RAM család
- WWDC: Új funkciók érkeznek az AirPods Pro 2-be
- Disney+
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest