Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Én azt nem értem hogy ez miért olyan nagy baj. Úgy értem, nem megy a 14nm-re történő átállás...na és? Már a 28nm-nél is azt hangoztatták hogy lényeges előrelépés fogyasztás tekintetében csak a kisebb csíkszélesség miatt nem lesz (ez valahol talán 32nm-nél fulladhatott ki, de majd valaki okos megmondja helyettem).
Új felépítéssel persze lehet tovább lépni, ahogy az NVIDIA is kihozott egy baromi hatékony GPU-t a közelmúltban, a "régi" csíkszélességen. Akkor hol itt a gond? Már régen nem arról szól a dolog hogy ha csökkentjük a csíkszélességet, akkor azzal automatikusan (!) jobb teljesítményű és kevesebbet fogyasztó chipeket lehet gyártani...a jelenlegi "vacak" gyártástechnológia optimalizálásal is lehet hasítani, ez miért nem elég?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest