- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Az az igazság, hogy a kamerán kívül másba nem lehet belekötni a HTC-n.
Tényleg anyaghasználatban, szoftveresen, kinézetben, hangzásban tökéletes választás.
Aki megveszi az tisztában van, hogy nem a légy seggén a pattanásokat akarja nézni felnagyítva a telefonon ! De kérdezem én, mire is jó ez a pixelverseny ?Szerintem ha használnád a telefont megváltozna a véleményed ! Nekem volt már S5, Sony, és mégis a HTC-nél maradtam !
-
Xaels
félisten
Kezdjük: "Végül egy kompromisszumos megoldás született, mindegyik fotót átméreteztük 8 megapixelesre, majd az alant látható kisebb képeket abból vágtuk ki. A dolog legnagyobb vesztese a HTC One, ahol a kis felbontás miatt gyakorlatilag 200%-os nagyítás mellett lettek kivágva a kisebb képek," - tehát eleve rontottak a digitális nagyítással a képek minőségén.
Az 1,3MP-s Nokiád képét is nagyítsuk fel szépen 4MP-re és utána hasonlítgassuk. Úgy el fog vérezni...
Persze a nagyobb felbontásból utólag leméretezve jobb eredményt lehet kapni viszont a nagyobb felbontás több erőforrást igényel.
-
kdennis
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged