- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Egyelőre nincs és nem is lehet, mert nincs meg a végleges specifikáció... Majd ha az meg lesz, talán lesznek normalizált(abb) árak is... De az is biztos, hogy kellékfüggetlent szerzek be, mert nincs kedvem még ebben is hűségidőt vállalni.
Bár engem személy szerint sokkal jobban zavar az AEE, no nem azért mert engem zavar a jelenléte, hanem mert 1. külföldön keresztül kell kommunikálnia (egylőre úgy néz ki), 2. miért én fizetem a havidíját meg az adatforgalmát, amit nem én akarok, sőt nem én generálok. Mert ugye jelen állás szerint a forgalmat ők generálják lekérésekkel... Jó lenne, ha azt ők is fizetnék...
-
Badman 4ever
őstag
Az ár hagyján, van itt más érdekesség is.
A pénztárgéprendszer magában foglal egy érintőképernyős számítógépet erős, kétmagos processzorral, 2 GB memóriával és gyors SSD meghajtóval.
Alul a specifikációs tábla ezt írja:
Processzor: Kétmagos Intel D525, 1.8GHz
Memória: DDR3 1 x 2GB
Méret / felbontás: 15" TFT LCD / 1024 x 768Igaz, ilyen feladathoz nem is kell erősebb gép, de azért a D525-ös Atomra alkalmazni az "erős" jelzőt enyhe túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest