- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz Samanbacsii #64 üzenetére
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!...
Vmi hír? ..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Tibko8
senior tag
Nálam így lett volna elsőre. Itt még képes lettem volna fizetni a szállítás ért
Ez lett mostDe mindegy is majd túlélem mit számít az a egy hét pluszba. Hát ha valami jobb szériát küldenek
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Mosqu!to
addikt
Nekem ha minden igaz már 23-án ideér
Ez alapján amúgy a Dash Charge = VOOC, amit az OPPO használ.
Namármost nekem van itthon 3 OPPO VOOC töltőm, bár ez microUSB-s (speciális, sok sima microusb-s telefont nem lehet beledugni, az aljzat kicsit kivágott, itt látható módon.
Kérdés: tudom-e Dash Chargeolni a 1+3-at az OPPO töltőjével:
- random online kapható microusb->usbC átlaakítóval
- a Oneplus webshopjában kapható átalakítójával?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Tibko8
senior tag
Ha rögtön az elején rendelted (ahogy én is szerettem volna csak az a bizonyos paypal nem vacakszik akkor még a számláló előtt ki lett volna fizetve. ) akkor csak 17-én adják fel és hétfőn vagy csütörtökön kapod meg attól függ melyik szállítást választottad. Nekem kereken 2 hetet ír a mostanira 29. . Nem tudom mit kezdek magammal addig de hogy valamit az biztos 100%
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Siker
Megrendeltem én is. Most már csak a supportnak kéne írnom hogy a többi telefont töröljék és esetleg meg beszélni velük hogy előbb adják fel mert ugye felszabadult 4 telefon a raktaronEsetleg van itt olyan aki tud angolul fogalmazni?
-
Tibko8
senior tag
Fizeteshez jutok el vagyis ahol ott van a szállítási cím és a bankkártya a paypal oldalon majd ott ranyomok a continue és utána vissza vezet oda amit fent a képen is látható, és itt meg áll a tudomány.
-
Tibko8
senior tag
Az a szöveg nekem tegnap óta ott van és bármelyik percben próbálkozok ezt dobja ki ami felül kiír. Délután meg próbálom másik kártyával és fiókkal.
-
Tibko8
senior tag
Eddig jutok csak tegnap óta. Mi lehet a gond? Support sem segít. Már többször is rendeltem tőlük zökennő mentesen. Bezzeg most amikor gyorsan kéne telefon nem megy
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Sorry, OnePlus Store is now very crowded. To provide you with a smoother shopping experience, your history orders before today will be temporarily hidden, please check back again after several hours.
Mindenkinek ott van ez a felirat? Nekem tegnap óta csak ez van ott. Rendelni azóta sem ment
-
axlfsi
veterán
Na, reszemrol meg pont ez a legkevesbe erdekes; mar most fent van Githubon a cucc, napok kerdese es lesz ra minden jo alternativa, ha eppen gyuloli az ember a zokszigent. En speciel nem utalom, habar soha nem is hasznaltam; most is eppen egy Sultam fele CM13-at hasznalok, de asszony pl. mar egy eve elvan a O+2-jan az O2-nel...
(B)(#45) Looserke(/B) bevallom oszinten, nem figyeltem, vakon pakoltam a kosarba a flip tokot. Legfeljebb eladom, ha nem kell, annyira nem gorcsolok rajta...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
axlfsi
veterán
Hja, en igen. Mondjuk, nem ugy, ahogy eredetileg terveztem; beraktam a telefont egy egy fekete flip tokot a kosarba, elmentem a PP fizetesig, aztan rajottem, hogy megsem ezt akarom. Nyomtam egy cancelt, vissza, es beraktam az Essential Bundle-t a kosarba. Na, ezt mar csak beraktam VOLNA, ugyanis elfogyott (par perc). Jo, mondom akkor leszarom, megveszem a 21ezeres Go Big or Go Home csomagot. Na, az sem volt mar... Szoval, meg makom volt, hogy egy oran keresztul tartjak a ki nem fizetett kosarat is, ugyhogy megvettem a flip tokkal
Nem tudom mi utott belem, soha nem hasznaltam flip tokot es szerintem most sem fogom szeretni, de mar utolag nem tudtam modositani a PP oldalan ki nem fizetett megrendeles tartalmat (kosarat); vagy varok es bukom az egeszet vagy megveszem ugy, ahogy korabban osszeraktam (telefon+flip tok). Hat megvettem.
-
storm3
senior tag
Valaki berendelte?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
werszomjas
addikt
Ennyi pénzért ilyen hardver kelllllll
üdv
-
M3aN
senior tag
Eltűnt a visszaszámláló, már megvásárolható!
-
axlfsi
veterán
Nyah, meglesem azt az alkalmazast! (mar, hogy ne lennek Oneplus juzer, nekem volt elsonek Magyarorszagon ).
UI.: mar toltom... de ezmiez?! 604MB az alkalmazas?!
Most nezem, nincs a PP-n elegendo fedezet, csak holnap tudok a bankba befizetni penzt... akkor ez gondolom ma nekem buko (mivel csak(?) PP-lal lehet fizetni, igaz?).
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Nekem a kezdetek óta van fiókom de még sem engedi fizetni. Most megvárom ezt a 17 percet csak le ne teljen az 1 óra
-
Mosqu!to
addikt
Ha nem vagy korábbi user, akkor majd csak 21h-tól lehet megvenni.
A playes alkalmazás csak oneplus készüléken érhető el.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
axlfsi
veterán
"Jo Neked!" En addig sem jutok el (es nem is ertem). Rakattintok a "Vedd meg most!"-ra, bejon a kovetkezo oldal, de ott csak egy visszaszamlalas fogad es egy YT video... Mit csinalok rosszul, hol lehet megvenni (es meddig? Holnap is meg?)?
-
Tibko8
senior tag
-
migabi24
nagyúr
Már van youtube rewiew is
-
Tibko8
senior tag
-
M3aN
senior tag
-
Mosqu!to
addikt
Erről a VR-es első vásárlós körről tudtok valamit?
Én szeretnék mindenképp venni egyet az új modellből, lehetőleg még mielőtt elfogyna, és gondolom ez a VR-es értékesítésben még megoldható lenne.Nézi valaki olyan esetleg, aki nem tervez vásárolni?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Tibko8
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
konczy3
senior tag
OP3 GFXBench:
http://napidroid.hu/wp-content/uploads/OnePlus-3-GFXBench.jpgNever Settle
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
NandorHUN
addikt
Miért 5,5"
Nem értem miért kell minden gyártónak ráállnia erre a phablet méretre.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Forest48
aktív tag
válasz Véreshurka #15 üzenetére
Már nem lehet rendelni gondolom. Azért lefrissítgettem időnként az oldalt, amióta jött az email, de a botosok hamar elkapkodják . Engem nem zavar ha valaki botozik, csak rendeljen egyet pluszba és én azt megveszem tőle .
Valószínűleg erre váltom a one-t, csak még gariztatok egyet, mert van egy szép nagy sárga foltom oldalt. Legutóbb azt írták h már nem küldenek újat. Ez most mi? 2 év gari, de csak 1 év csere?
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
VR szemüvegre én június 6.-i szállítást olvastam az oldalon, azaz, hogy akkor kezdik el szállítani. Ha tényleg 5-7 napon belül megérkezik, mint ahogy írva volt, akkor esélyes, hogy 15.-re meg is jön.
El Psy Kongroo
-
Tibko8
senior tag
No more invites 3 forever Most az utolsó mondattal azt akarják mondani hogy nem lesz több meghívós rendszer?
Bár én mindenképpen az elsők között akarom beszerezni. Mert most már 1 hónap után Galaxy Y-nal már a síromat ásom. De még az sem megy gyorsan mert olyan kicsi
VR érkezése mikor várható lassan ideje volna ide érnie
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Massmurderer #7 üzenetére
Öhm az O+2 is 115 angol honból szóval nagyon mellélőttél...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scarabeus
aktív tag
Szerény véleményem szerint, mivel a 2-ben is van OIS, remélhetőleg a 3-ból sem fog hiányozni. Bár volt már furcsa húzása a Oneplus-nak, miszerint míg a One-ban van NFC, addig a 2-be nem tettek..
És szerintem is meghívós lesz eleinte pár hónapig, de ahogy Obyboy mondja, így sem lesz nehéz manapság beszerezni egyet.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Matada2.3
veterán
Pont most néztem, hogy a brit amazon elkezdte árulni 100 forintnak megfelelő fonttért a 1+2-t. Szóval az ár legalább 150 körül lesz. Ám ez nem lombozza le az érdeklődésemet
Finn the human
-
hyperspace
őstag
válasz Massmurderer #7 üzenetére
Nagyon nem követted eddig a Oneplus híreket. Valószínűleg ezért lőttél ennyire mellé.
-
M3aN
senior tag
Nagyon néztem a OP2 készüléket is, de gondoltam megvárom ezt, viszont tényleg sok a panasz az OS-re... De miért? :/
-
Massmurderer
őstag
Ott 95ezer körül,de itt tutti nem.legfeljebb 2x annyi.Amúgy se hiszem el hogy ilyen speckojú telot féláron adnak a nagyobb márkájú csúcskészülékektöl.
-
RIC5I
tag
kiváncsi vagyok vajon fejlesztenek e a szoftveren hogy jobb legyen gyakorlatilag az az eggyetlen nagyobb gyengéje a O+ nap
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Obyboy
addikt
Elvileg úgy tervezik, hogy a bemutatót meg lehet nézni VR szemüvegen keresztül és a bemutató végén meg is lehet rendelni a készüléket. Eddigi tapasztalatok alapján esélyes, hogy az első pár hónap meghívós lesz, viszont a Oneplus tulajok automatikusan kaptak eddig is meghívót az új készülékek megjelenésénél így biztos könnyű lesz beszerezni egyet.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Joccc07
addikt
válasz hyperspace #2 üzenetére
Már alig várom én is, hogy megérkezzen hozzám is.
De a VR-hez a Full HD nem lesz kevés?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Richie86
senior tag
Jó ajánlat.
-
hyperspace
őstag
Addig meg is érkeznek a Loop VR szemüvegek.
-
TTTotya
senior tag
Vajon ez is meghívós lesz?
Ha az Oxygen OS-t meghegesztették, akkor tuti ez is jó vétel lesz.
Van OIS a kamerában?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- PH! Darts
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest