Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Na, reszemrol meg pont ez a legkevesbe erdekes; mar most fent van Githubon a cucc, napok kerdese es lesz ra minden jo alternativa, ha eppen gyuloli az ember a zokszigent. En speciel nem utalom, habar soha nem is hasznaltam; most is eppen egy Sultam fele CM13-at hasznalok, de asszony pl. mar egy eve elvan a O+2-jan az O2-nel...
(B)(#45) Looserke(/B) bevallom oszinten, nem figyeltem, vakon pakoltam a kosarba a flip tokot. Legfeljebb eladom, ha nem kell, annyira nem gorcsolok rajta...
-
axlfsi
veterán
Hja, en igen. Mondjuk, nem ugy, ahogy eredetileg terveztem; beraktam a telefont egy egy fekete flip tokot a kosarba, elmentem a PP fizetesig, aztan rajottem, hogy megsem ezt akarom. Nyomtam egy cancelt, vissza, es beraktam az Essential Bundle-t a kosarba. Na, ezt mar csak beraktam VOLNA, ugyanis elfogyott (par perc). Jo, mondom akkor leszarom, megveszem a 21ezeres Go Big or Go Home csomagot. Na, az sem volt mar... Szoval, meg makom volt, hogy egy oran keresztul tartjak a ki nem fizetett kosarat is, ugyhogy megvettem a flip tokkal
Nem tudom mi utott belem, soha nem hasznaltam flip tokot es szerintem most sem fogom szeretni, de mar utolag nem tudtam modositani a PP oldalan ki nem fizetett megrendeles tartalmat (kosarat); vagy varok es bukom az egeszet vagy megveszem ugy, ahogy korabban osszeraktam (telefon+flip tok). Hat megvettem.
-
axlfsi
veterán
Nyah, meglesem azt az alkalmazast! (mar, hogy ne lennek Oneplus juzer, nekem volt elsonek Magyarorszagon
).
UI.: mar toltom... de ezmiez?! 604MB az alkalmazas?!
Most nezem, nincs a PP-n elegendo fedezet, csak holnap tudok a bankba befizetni penzt... akkor ez gondolom ma nekem buko (mivel csak(?) PP-lal lehet fizetni, igaz?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A fiatal gyártó poszteren közölte: június 15-én mutatkozik be harmadik generációs csúcskészüléke, ami körül mára kevés titok maradt.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest