- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Na, reszemrol meg pont ez a legkevesbe erdekes; mar most fent van Githubon a cucc, napok kerdese es lesz ra minden jo alternativa, ha eppen gyuloli az ember a zokszigent. En speciel nem utalom, habar soha nem is hasznaltam; most is eppen egy Sultam fele CM13-at hasznalok, de asszony pl. mar egy eve elvan a O+2-jan az O2-nel...
(B)(#45) Looserke(/B) bevallom oszinten, nem figyeltem, vakon pakoltam a kosarba a flip tokot. Legfeljebb eladom, ha nem kell, annyira nem gorcsolok rajta...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Hja, en igen. Mondjuk, nem ugy, ahogy eredetileg terveztem; beraktam a telefont egy egy fekete flip tokot a kosarba, elmentem a PP fizetesig, aztan rajottem, hogy megsem ezt akarom. Nyomtam egy cancelt, vissza, es beraktam az Essential Bundle-t a kosarba. Na, ezt mar csak beraktam VOLNA, ugyanis elfogyott (par perc). Jo, mondom akkor leszarom, megveszem a 21ezeres Go Big or Go Home csomagot. Na, az sem volt mar... Szoval, meg makom volt, hogy egy oran keresztul tartjak a ki nem fizetett kosarat is, ugyhogy megvettem a flip tokkal
Nem tudom mi utott belem, soha nem hasznaltam flip tokot es szerintem most sem fogom szeretni, de mar utolag nem tudtam modositani a PP oldalan ki nem fizetett megrendeles tartalmat (kosarat); vagy varok es bukom az egeszet vagy megveszem ugy, ahogy korabban osszeraktam (telefon+flip tok). Hat megvettem.
-
axlfsi
veterán
Nyah, meglesem azt az alkalmazast! (mar, hogy ne lennek Oneplus juzer, nekem volt elsonek Magyarorszagon ).
UI.: mar toltom... de ezmiez?! 604MB az alkalmazas?!
Most nezem, nincs a PP-n elegendo fedezet, csak holnap tudok a bankba befizetni penzt... akkor ez gondolom ma nekem buko (mivel csak(?) PP-lal lehet fizetni, igaz?).
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
"Jo Neked!" En addig sem jutok el (es nem is ertem). Rakattintok a "Vedd meg most!"-ra, bejon a kovetkezo oldal, de ott csak egy visszaszamlalas fogad es egy YT video... Mit csinalok rosszul, hol lehet megvenni (es meddig? Holnap is meg?)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Görkoris topic
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest