Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika-1982
tag
Érdekes,meglátjuk.
-
Fryskitt
addikt
Tisztára Apple... elsőre azt hittem, az egy lightning csatlakozó. B
-
=Mentor=
őstag
Nokkia van, volt és lesz
-
domel
tag
Mivel a Nokia N1 teljesen úgy néz ki mint egy iPad mini tablet és még a Foxconn is gyártja, én előre megjósolom hogy nem lesz benne sem SD kártya, sem GPS, sem SIM kártya. Ugyanaz lesz mint az amerikai DOD autós kamerákkal, ami nem ment át a minőségi vizsgán, azt eladják Prestigio néven.
-
Matada2.3
veterán
válasz
vadászcsiga #60 üzenetére
Tényleg, még ez is megeshet..
-
Matada2.3
veterán
válasz
vadászcsiga #58 üzenetére
És ezen a márkanév se segíthet szerinted? Hisz az átlagjúzer nem igazán fogja tudni/ nem fogja érdekelni, hogy nem is a nokia gyártja a dolgot..
-
Matada2.3
veterán
Nagyon fog érdekelni, hogy mit szól majd hozzá a publikum.. Mindenesetre én nem vagyok annyira elzárkózva.. Reméljük hozza a nokia minimumot
-
kromatika
veterán
Várjuk szeretettel.
-
mekker
őstag
válasz
vadászcsiga #49 üzenetére
Csak én ezt nem teljesen értem. Ez nem valami sajtóhiba, hogy ez egy 100% Foxconn dolog, csak Nokia név alatt? A Fox egy vérbeli begyártó cég a kezdetek óta, elég különös, hogy most meg önálló forgalmazásba kezdett.
-
macskea
őstag
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mondjuk szoftveresen mennyire Nokia ez a Nokia. Nyilván a hardvert nem ők gyártják, de a tervezésben ott is résztvehettek, bár arra látom a kisebb eséllyt. Elég sok androidos fejlesztőt keresett a Nokia az utóbbi időben nem tudom nem összefüggésbe hozni azzal, hogy most itt van ez a tablet.
Na majd kiderül, de szerintem aki azzal dobálózik, hogy ez egy rebrandelt kínai cucc, valószínűleg távolabb áll a valóságtól, mint én.
-
törölt tag
Mondjuk mivel nem jött még ki, így kb senki nem tudja (főleg az itt fórumozók közül), hogy jó vagy rossz. Egyedül a külsőt lehet megítélni, ami szerintem szép, ahogy az iPad mini is szép, csak nekem azzal a rendszerrel nem kell sem tablet, sem telefon. Szóval ebben eddig jó, aztán a többi majd kiderül 2-3 hét múlva, amikor jönnek majd a tesztek. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire széles körben lehet majd kapni, és ha lesz a helyi MM klón üzletekben, akkor el is megyek megnézni, mert alapvetően ilyen fizikai paraméterekkel rendelkező tabletet szeretnék a jövőben, és egyelőre ez szimpatikusnak tűnik.
-
Sealka
csendes tag
jó a név N1, ez kb mindent el is mond: N + 1, ennyi lesz a sorban az ezköz, meg a gyártó is.
-
Paul119
addikt
Ez csak annyiban nokia hogy ra szitaltak a logot es kesz ,semmi kozuk nincs hozza
-
pusszycat
nagyúr
Vagyis ha ilyen lenne jól nézne ki.
-
vadászcsiga
félisten
Ez egy 1 hónapos hír. A foxconn megvásárolta a nokia logót, ennyi. Aztán lemásolta az ipad minit és kész is a tablet.
-
pusszycat
nagyúr
Ahhoz képest szép ez a Nokia C1. [Nokia C1]
-
azopi74
addikt
válasz
dreamdancer #33 üzenetére
"A Nokia csak a brandet rombolja vele tovább."
Már úgysem abból él, nem nagyon érdekli őket, csak a Microsoft-ot szívatják, mert nekik még vannak Nokia branding-es termékei a piacon
Sőt, sokan még az új Microsoft féle Lumia-król is a Nokia-ra asszociálnak, és ez így lesz egy darabig, sőt, biztos vagyon benne, hogy sok boltban, online shopban, még két-három év múlva is Nokia Lumia néven fognak futni, a MS minden igyekezete és tiltakozása ellenére. miközben a Nokia "márkázott" androidos kínai cuccok is piacon lesznek, nem kis zavart keltve az emberek fejében.
-
Szépen kialakítás ,megfelelő belső tartalom, elfogadnám.
-
dreamdancer
őstag
válasz
fornettisuti #27 üzenetére
Ja, a Nokiának annyival van több köze ehhez a Nokia-tablethez, mint a Ferrarinak a hason nevű kínai mobiltelefonhoz, hogy ők kaptak némi zsét a névhasználatért.
Ez kutyaközönséges iPad mini-klón, tizenkettő egy tucat, kínai belpiacra. A Nokia csak a brandet rombolja vele tovább.
-
kormányka
csendes tag
Ha ennyiért lenne itthon is, komolyan megfontolnám, hogy vegyek egyet.
-
fornettisuti
veterán
Foxconn tablet, nokia felirattal.
-
-
babkukta
senior tag
Mármint.. egy újabb iPad startol el. Semmi baj nincs ezzel. Egyébként ígéretes, csak belevihettek volna több egyedit is
-
zsigus
őstag
Egy kicsit túlzónak találom ezt a felvásárlási szándékot... Mert én úgy tudom, hogy az Alca nagyobb jelenleg (vagyis 2013-ban még az volt) mint a Nokia.
De lehet, hogy ez nem számít... (bár meglepne)
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
nekem sincs és én is nézegetem
tetszik nekem is. De ahogy írták eljut-e hozzánk?
-
Lecs@
addikt
Olvasgatás közben találkozok ilyen hírekkel.
-
-
huszar90
aktív tag
Legalább a külsejét jó helyről koppintották
-
Lecs@
addikt
Nokia nem megszűnt ?
-
azopi74
addikt
Gyárthatna telefont is, ha akarna (csak 2015 végéig Nokia brand nélkül), és bevásárolnának
az ahhoz szükséges eszközökből. (Jelenleg csak a brand van, és némi IP állomány). De nem akar, ahogy táblagépet sem akar gyártani (se gyártatni). Nehéz is lenne megmagyarázni a részvényeseknek egy ilyen unortodox lépést. Egyébklnt nincs itt semmi restart, csak megszabadultak egy veszteséges üzletágtól, és viszik tovább azt, ami nyereséges. Nem az első ilyen eset a történelmükben. De igazad van, mint mindig, jót tett nekik ez a profiltisztítás is.
-
draco31
veterán
Az adatok jók. De ez már nem olyan agyonherélt android, mint már volt korábban igaz?
-
culas25
tag
Ezek szerint csak telefont nem gyárthat, táblagépet igen? És vajon GSM hálózatot használó, hanghívásra alkalmas táblagépet gyárthat? Ami kicsiben igazából mobiltelefon
Egyébként tetszetős, még az is lehet, hogy jót tesz a Nokiának ez a restart
-
-
kengyel
nagyúr
Teljesen korrekt külsőt, és belsőt kapott. Nagyon jól néz ki !
-
dokee78
félisten
Egész jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest