- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ugye, hogy nem is olyan nehéz ezekhez gázos szituációt találni?
Nekem csak egy legalább 4KRO-s, TKL-es vagy még inkább 65 százalékos ollós kéne, kontúros kupakokkal, szimpla vezetékes, ami nem bazári játékszernek néz ki. Egyelőre waiting in progress...
-------------------------------------------------------------------------
#25 nyunyu: Hmm, akkor ezzel nem tudnék rakáta- vagy gránátvetőre váltani közben. Gondolom, az A+S+space-re is hasonló jön ki.
-
nyunyu
félisten
-
Rayyy
senior tag
válasz
Synthwave #23 üzenetére
Jó, értem.
Akkor Kedves Jézuska: szeretnék egy ollós, egyedi megvilágítású gombokkal rendelkező, magyar billentyűzet, amely opcionálisan használható BT módban, illetve a hozzá tartozó 2 méteres USB kábellel. Határidő: 2021.12.24. Meg nem valósult teljesítés esetén Jézuska köteles a megrendelő által előre meghatározott napi kötbért megfizetni és a megrendelést 2021.01.31-ig teljesíteni.
... -
Rayyy
senior tag
Nekem is a napokban jött meg a Stream 3.0, alt + ctrl + shift + v-t és hasonlókat viszi.
Crysis 3-ban és Quake Champions-ban nem vettem észre problémát. Olyan kombót nem nyomtam vele (vagy nem vettem észre), amiben 4-nél kevesebb billentyűt vett volna be, szóval nem olyan gáz. Mellette viszont nagyon kényelmes, nagyon halk, minőségi érzet. -
nyunyu
félisten
Streamnek a Shift-Shift-T se megy.
Vagy ASD-t nyomvatartva a billzet bal fele gyakorlatilag letiltódik, csak F5, 4, R, F, V, plusz ezektől jobbra lévő gombok mennek a bal Shift, Ctrl, Alt, szóközön kívül.
Esc-F4, Tab-E, Caps, Í-C mind letiltódik.
(nem megy a hülye imgur, nincs screenshot.) -
dqdb
nagyúr
-
-
vlevi
nagyúr
Pedig a kupakok megvannak, vagy legalábbis meg voltak, mert a Cherry Stream 3 az készült magyarul. Igaz, nem feketében, hanem fehér (világos szürke) színben, de világos színben nekem pont jó lenne. És pont jól jönne a TKL is. És az is, hogy laposabb, mert azt valahogy jobban szeretem, mint a teljes magasságú mecha billencset. Gumidómos szutykot viszont nem veszek (mint pl. a Logi K120 és társai).
-
Csandi
őstag
Keverik az emberek a kiosztást a feliratozással. A hírben is meg a kommentekben is.
A kiosztása már a képen is látható, hogy megegyezik a magyarral, midnen ugyanott van ahol egy magyar feliratozású billen is van, nagy enter, kis shift. Csak a gombokra más betűk vannak írva mint amit írnak, de a helyük ugyanott van, ellentétben mondjuk egy ANSI-val aminek az Ű máshol van és nincs hosszú í. (Ezt is egy ANSI billről írtam
)
Szóval aki tud vakon írni és az ISO kiosztást szokta meg annak ez teljesen jó lesz, aki meg nem az tanuljon meg, mert már általánosban is fura volt ha valaki rendszeresen gépezett és mégis néznie kellett a billt írás közben, nemhogy egy ilyen PC-heavy hobby/szakmai oldalon ahol nem ma kezdték az emberek
-
dni
őstag
"magyar kiosztású verzió nem készül belőle."
Kár, pedig rohantam volna érte -
siposz
aktív tag
Kár hogy nincs magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged