Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Motorolát eleve ide sem akartam venni, mert amíg nem gondolkodnak Euópában és (Magyarországon is), addig szívás lesz a support, alkatrész és szoftveres szinten is. Meg aztán kicsit le is vannak maradva, ha meg kidobnak egy versenyképes cuccot, őrületes felárat kérnek rá.
Oké hogy a Motorola a kezdetek kezdetétől jelen van a mobil távközlési rendszerekben, de ez az idő már elmúlt, hogy erre felárat kérjenek. Tengerentúlon viszik mint a cukrot, de ott azért a konkurencia szerintem kisebb. -
zack
nagyúr
Sony, HTC, LG a gázos bootloader szempontból.
Én pedig nem úgy fogalmaztam tudtommal, hogy azonnal jönni fog ezekre is. Nem lesz ekkora csúszás, és ez egyre inkább csökkenni fog. Google nagyon komoly szintre helyezte ezt az update dolgot, szerintem megunták, hogy piaci részesedést buknak a gyártók miatt, tehát rövidesen azt valószínűsítem, hogy először a felső kategóriában, majd pár éven belül, teljesen a Google fogja átvenni a szoftveres részt, a gyártók csak a hardvert és 1-2 egyedi fícsört fognak belepakolni. Google is tudja, ha ezt meglépik, egyeduralkodók lesznek, hatalmas szeletet hasítva a tortából, mert befejeződik az update hiánya miatti mérges felhasználók elvándorlása. -
zack
nagyúr
Samsung nyitott egyedül.
Nexus zárva van, csak könnyű nyitni és zárni is. Kicsit olvasgass bele a Nexus 4 nyitó hsz-ba.Tök jó hogy te így előre tudod mi mit fog megkapni, milyen prioritással. Mert rajtad kívül ezt szerintem még senki se tudja. Ha pedig mindegyikre lesz Vanilla ROM, kb semeddig se fog tartani amíg a Google kiszórja a többieknek is. Eddig is csak azért kapták meg a Nexus-ok jóval előbb, mert a többi gyártónál idő, mire ráhúzzák a saját felületüket. De már ez is változni látszik. nem túl rég kapta meg a Nexus 4 a 4.2.2-öt, de már itt figyel az S4-en a Samsung által átformált felülettel. Most jön majd a 4.3, de kétlem hogy túl sokat kellene rá várnunk.
-
zack
nagyúr
Jogos a felvetés...B@szhatod, ha zárt bootloaderes lesz, és a nyitás gari vesztéssel fog járni, ahogy ugye most is, kivéve a Samsungot, mert ők xarnak rá (nagyon helyes
).
Sony-nál meg talán a legszigorúbban veszik az ilyen moddokat. Pont jött egy srác S4 topikba, hogy Z-ről jött, nyitott bootloader miatt megvonták a gariját. Szóval ennek vagy úgy van értelme ahogy a Samu és a Nexus szériánál, vagy sehogy.
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #24 üzenetére
Sokan akarnak Androidon belül egyedi telefont, rendszert. Ez eddig a Nexus széria privilégiuma volt. S4 tulajként magam ellen is beszélek most, mert mi is meg fogjuk kapni, ha más nem portolva, de a Nexus széria sikerének ezzel befellegzett. Egy szürke modell lesz a többi között. Aki pedig most vett N4-et pl nem ezért vette, mert lehet lett volna jobban tetsző, többet tudó, de a support és a Google féle stock rendszer sokakat inkább a Nexus széria felé húzott. Most ezek az emberek majd verni fogják a fejüket a falba, és zúgolódni fognak teljesen jogosan, mert ha tudják ezt, akkor vehettek volna nagyobbat, okosabbat, bővíthetőt stb.
-
zack
nagyúr
Ennyit a Nexus széria egyediségéről, és privilégiumáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest