Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoyes
csendes tag
Hello!Nekem is 5800 van de kb.egy hete azt kezdte csinálni hogy amikor kioldom a billyentyűzárat akkor a kép el van mosódva lés nem látszik semmi!De ez csak akkor van (eléggé viccesnek hangzik de tényleg így van) ha reggel felkelek és hideg a telo,mert este a hideg polcon van és ha reggel ébreszt akkor már úgy ébreszt hogy nem látszik az hogy leállít meg ilyenek szóval semmi!De ha már a zsebemben van és onnan oldom ki a billentyűzárat akkor normálisan mükszik!Kipróbáltam azt hogy amikor netelek ráraktam a routeremre ami meleg és ott hagytam ,10 perc után feloldottam és normális,szóval csak akkor csinálja ha hideg!
Nem értem!De remélem ti tudtok valamit mondani!Jah még annyi hogy szerintetek garanciába megcsinálják?Amúgy még egyszer sem ejtettem le!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest