- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
children03
csendes tag
Képzljétek Htc X8 Frissült Gdr2 re volt Radió meg minden kivéve A data sense
de 3. Nap fekete kijelzore kikapcsolt.. Azota semmi se reset factory... Semmire T moba kicsereltek...
de ez meg nem akar frissülni
.. Miért? 8.0.10211.23
otlet? -
BZso
csendes tag
Nekem most jött le a GDR2 a T-s 8X-emre. Az itt felsorolt (8.0.10327.77) funkciók közül csak a Rádiót tudtam használni, Data Sense-t nem találom, az XBOX Music gondolom ország függő. Mondjuk én ezek nélkül is jól elvagyok a készülékkel. A Skype meg majd kiderül. Ja, és a frissítés után kb 0,6 GB tárterületem szabadult fel
-
ricsip
addikt
Valamelyik ausztrál mobil szolgáltató írta, h. júli 8. héten KEZDIK EL TESZTELNI, aztán ha a dzsedi tanácsban Joda is rábólint, akkor elkezedenek rajta gondolkodni, hogy csinálni kéne vele valamit... izé.. ööö.. JA megvan! Kitolni a proliknak! Csak azt tudnám az elmúlt 90 napban mit csináltak, az MS állítólag ápr 15 környékén már kész volt vele, és talán oda is adta a szolgáltatóknak. Azóta tippre a szolgáltatók csak a seggüket vakarják, mert jönni csak nem akar az a hatalmas innovatív színhőmérséklet állítós marhaság.
-
Radeon_5
aktív tag
Mikor jon mar ki ez a kva GDR2? Nem tegnapra volt beigerve?
-
ricsip
addikt
Még valami, már korábban is feltűnt, hogy nem látom a call history-ban a hívásaim időtartamát. Most tudatosult bennem, hogy EZT SEM TUDJA a vépényóc. Gondolom a WP9.2-esbe talán meg fog jelenni, mint forradalmi újítás. Ha nem olvastam volna az "1984"-et, az utólagos történelemhamisításos analógia nem tűnne fel, amit az MS művel WP8-on.
-
daniel909
addikt
valamiért az az érzésem h az MS egyre jobban leszarja ezt az egészet. rengeteg hiba van a rendszerben, és nem jönnek a javítócsomagok, illetve jönnek csak évente 1. és azok sem javítanak ki sok hibát. alap dolgokat.
így nem lesz semmi ebből a rendszerből a jövőben sem. pedig amúgy nagyon jó lehetne. -
forgonati
őstag
Amióta nem képesek olyan idióta hiányosságokat javítani, hogy pl.:
-egyetlen hangerőállító van mindenre (OMG WTF
)
-a rezgéssel kapcsolatos probléma (melóban rendszeresen elmulasztottam a bejövő hívásokat emiatt)
-hogy a zenelejátszóban a progress bar-ra bökve nem lehet beletekerni (Win95 mplayer-ba is alap volt már, Jézusom)
és sorolhatnám... Azóta nekem felejtős a Win. Pedig pl. a Lumiák szépek, és a rendszer maga is tetszett kinézetre, meg az hogy nem kellett 4 mag hogy lag nélkül fusson, de sajnos olyan sebekből vérzik, hogy komolyan mondom, mintha a mikrofos fejlesztői szándékosan szívatnák az usereket. Ezek a hibák már a 6-8 évvel ezelőtti telefonokon is vérgáznak számítottak volna.
-
saiyajin
senior tag
Ez nagyon gaz. Nem jo lepes szerintem. Most majd heteket, honapokat ulnek rajta a gyartok. Foleg nehogy az legyen, mint androidon, hogy a ms bemutatja az ujat, de a gyartok meg az elozot se toltak ki nagy reszt.
Vagy kitalaljak, hogy az a kis plusz, amivel megtoldanak a rendszert, nem fut jol az adott vason, ugyhogy vegyel ujabbat. -
Johnny194
aktív tag
na, androidosodik a WP?
elvileg az volt a nagy előnye, hogy itt nem kell várni a gyártókra -
legiaap
félisten
Tipikus Microfos lesz@rom majd megkapjátok.
Elméletben szerintem már a WP11 is kész van.
Amúgy májusban-júniusban nem kellett volna jönnie valaminek? -
Ayanlith
tag
válasz
Peaceliker #7 üzenetére
A WP-nál különösen fontos most minden frissítés, lévén, hogy a többi platformhoz képest összességében kiforratlanabb.
Egyébként nálam 1-2 negatív tapasztalat az Android világában elég volt ahhoz, hogy mindig naprakész vagy közel naprakész szoftverrel ellátott termékre és hosszú támogatásra vágyjak.
-
dejaris
addikt
válasz
Peaceliker #7 üzenetére
Van par hiba amit javithatnanak mar. Meg persze uj feature-ket is varjuk.
-
=Mentor=
őstag
Készüljön csak minél előbb, de remélem párhuzamosan már a GDR3-at is készítik, mert anélkül bajos lesz 4 magos Full HD ajánlatokkal előrukkolni a karácsonyi szezonra.
-
Peaceliker
addikt
Most miért kell ennyire kiborulni? Ennyire szar a WP, hogy azonnal kell a frissítés? Ha meg nincs vele baj, akkor nem bazira mind1, hogy várni kell néhány honapot pluszba? Vagy ha nem a legfrissebb, akkor ciki?... de szerintem erről van szó, mint sok más tulajdonságnál is, ez csak f@sz méregetés, már bocs …pont olyan mint az fHD, lehet nincs értelme, de kell mert nagyobb és több... androidon is sokan ezt csinálják. Nincd meg azonnal a legfrissebb és már írja hogy cserél, pedig semmi baja nincs a kütyüvel …
-
dejaris
addikt
Nagyon jo
-
talamasca
senior tag
iOS után a WP platform is röhejes.
Miért csak az Apple képes egy időben, azonnal kiadni az update-eket???
Ráadásul a 925-n már rajta van az Amber, mi meg itt ülünk és várunk.
Mi a bánatos f@szra?...Ha ez így megy tovább váltás lesz.
-
pzstm
titán
a Microsoft a GDR2 frissítéstől kezdve az új szoftvert csak a gyártóknak küldi ki, akik a testreszabás után juttatják el azt a felhasználókig.
Tehát magyar szolgáltatós mobilok az első megjelenéshez 2-3 hónapot nyugodtan hozzáadhatnak? Vagy ez nem azt jelenti, hogy akkor még tovább fog tartani? Jó lenne egy Ms Surface phone és akkor nem lenne ilyen gond
-
ricsip
addikt
Ha kb. a reálisan tippelt szeptember "hamar"-t jelent, akkor addigra valószínűleg igen. Vicces (tudok rá jobb szót is, de az már nem szalonképes) visszanézni h. a "forradalmi" színtelítettség állítást, aminek az implementálása valószínűleg mérnökéveket vett igénybe a Nokia-nál, és feb. elején-közepén már screenshot-okon mutogatták nem hivatalosan, még 4 hónappal később sem látom a telefonomon. Sem a többi -kb. abban az időben bemutatott- fícsört.
-
meszike91
senior tag
Remélem hamar meg fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest