Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Egy sor logikus érv szól amellett, hogy miért ilyen lett a Windows 8, amilyen lett. Az biztos, hogy nekem nem tetszik ez a design. Nem tetszik sem az IE10-ben, sem az Office 2013-ban, sem a Visual Studio 2012-ben, sem a weboldalaikon.
Szerencsére nincs semmi ok, ami miatt muszáj lenne használom ezeket a termékeket, csak azt sajnálom, hogy így kvázi kiszorulok érdekes dolgokból is. Régebben szerettem felfedezni az új szoftverek lehetőségeit, a mostani trend ettől az egésztől elrettent. Persze egy sor logikus érv szól amellett, hogy miért nem jó a mostani Microsoft irány, de fene tudja. Lehet, hogy jó, és az ottani stratégáknak van igaza. Az idő majd megoldja ezt is.
Ami biztos, hogy ellentétben más, régebbi Microsoft termékkel, ezeket a hátam közepére sem kívánom, semmi késztetést nem érzek, hogy hozzászoktassam magam. Egyszerűen...ronda. Pedig szeretem a letisztult felületeket, de ez... ronda. Nem tudom jobban megfogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest