- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
jozso1989 #84 üzenetére
Nem kirívó dolog, hogy multicore konfigurációt használjanak ( ugye alma esetén például powervr544mp, samunál a mali-400mp), de a mobil grafikus gyorsítók még nem tartanak ott mint a pc-nél, hogy a cpu feladatát átvegyék.
Epic citadel fut droidos telefonokon is 60fps-sel, nem is itt a gond!
Az UI akad és alkalmazások megnyitására sokat kell várni.
Többen felhozták a telefonkönyv problémát, amely szerintem még máig fennáll, bár már 4.4 alatt is az ART-nek köszönhetően észrevehetőbb javulások mentek végbe... és csak most kezdett a Google foglalkozni azzal, hogy a Dalvikról áttérjenek. Szerintem ez lesz a kulcs a jelentős javuláshoz, amely elhozza az iOS reszponzivitását.
Egyből jobban érzi majd magát a rendszer, ha nem egy virtuális keretgépben fut -
BOBAKILL
őstag
válasz
jozso1989 #53 üzenetére
Atyaég! Minek egy telefonra 4K-s felbontás? Már a fullhd is bőven a szemmel érzékelhető felbontás felett van.
Maximum TV-re kötve van értelme, de akkor meg a tárhely kevés egy telefonban a FullHD-s filmekhez....
Szóval biztos van értelme 8 magnak, de hol? Milyen szoftvernek/hardvernek? (sztem maximum PC-n van értelme) A többi csak belemagyarázás.
A WP-nek elég egy "gyenge" hardver is hogy röccenés, akadás nélkül fusson. Ez tény, kár kikezdeni ezt a magyarázatot. (Sokáig volt androidos telóm, múlt héten váltottam úgy hogy tapasztaltam)
Az SP-t meg ne erőltesd, mert abszolút nincs igazad hogy minden Lumia-t ver. Nem tudom ezt honnan vetted...
Görgess végig egy névjegyzéket a telefonodon, majd egy Lumia-n. Majd megláto a különbséget.Mondjuk el tudnék képzelni egy 20" feletti érintőkijelzős cuccot majd a jövőben amin lehet szépen ujjal tervezni, mondjuk CAD-ben.
Ahhoz már lenne értelme a 8 magnak stb... De egy relatíve kis kijelzős telefonon...
Ez magánvélemény, de meg lehet győzni (ha sikerül) hogy nincs igazam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest