- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Grenade launchert használsz a végén, a chapterekben meg irányítottan az adott fegyverek vannak, de ja nem gránátokate csak online ( én voltam olyan perverz hogy sok száz órát tettem az onlineban két platformon is ). A többi játékmeneti probléma, emlékszem rájuk, nekem jelentéktelenek. Jó volt a sztori is , én többször végigjátszottam úgy hogy minden átvezető videót megnéztem, olyan volt mint egy hosszú akciófilm. Nekem a sorrend 1-3-2 sztori tartalmilag.
-
törölt tag
Azért írt ilyet mert ezek alapján nem játszott vele, ami nem baj, de abból kiderülne hogy a 3 lezárta a Max Payne történetet. Folytatás csak valami nyakatekert módon lehetne időben a kettő és három között.
Szerintem egyáltalán nem volt langyos a 3 , egyenesen fantasztikus volt, csak az 1-2 fanok (én is imádtam azokat) nagy része nem tudta elfogadni azt hogy mennyire nem hasonlít a régiekre ( az alkoholista kiégett megöregedett max pedig nagyon is husbavagoan reálisnak is tekinthető). Ezért el sem jut a visszatekintő fejezethez, amiben viszont tökéletesen átjön a régi feeling is. Szerintem a 3 nagyon alulértékelt, ebben a stílusban folytatáskent a legjobbat hozták ki belőle.
Egy hónap múlva lesz 10 éves a 3. rész, de egyáltalán nem látszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Házimozi haladó szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest