- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ezért kérdeztem, hogy akkor most mi a helyzet az új SoC-ek támogatásával, mert ez most nekem nem tiszta. Volt róla szó, hogy a Mangoval eljön a dual core, és a Nokia fogja szállítani az első ilyeneket, utánuk jön majd a többi gyártó. Mindenesetre volt egy csomó spekuláció, és azt elég sokan gondolták komolyan, hogy a kétmagos procik is támogatásra kerülnek.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Valentino K. #4 üzenetére
Nem hagytam ki. Odaírtam, hogy "Abban az esetben persze, ha a rendszer és az alkalmazás ki tudja használni a 2 mag előnyét." Enélkül nincs is értelme, de amíg nincs meg a hardver, addig nem is fognak olyan programot írni, ami kiasználja. Ez tipikusan a tytúk vagy a tojás kérdése...
-
kolosanyi
veterán
Most akkor végülis milyen új SoC lesz támogatva a Mango alatt? Mert szó volt a kétmagos procik támogatásáról, ehhez képest egy hírben se lehet olvasni, hogy ez megtörténne. Én speciel több értelmét látom egy kétmagos, magonként 800 MHz-es procinak, mint egy egymagos 1,5-esnek. Abban az esetben persze, ha a rendszer és az alkalmazás ki tudja használni a 2 mag előnyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged