- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Meg én várok egy MTK procival szerelt Lumiát is. Igaz gyengébb lenne, de legalább nem melegedne, mint a qualcomm összes megoldása (hiába gyengébbek a magok, melegszik). Sajnos az összes Lumia melegszik az 520-tól a 925-ig bezárólag."
És a felsoroltak közül melyikben is van 4db A7, mint MediaTek SoC-ok többségében? Ja hogy egyikben se...
Az azt tudnám, hogy mi a fenétől melegedne fulla ugyan az az architektúra, azonos csíkszélességen jobban?Mondjuk ebből látszik jól, hogy MediaTek jól csinálja a marketinget...
Ha meg megvárod a MediaTek-es Lumiáta, akkor legalább nem lesz sose problémád vele.
-
pengwin
addikt
A A MediaTek azért nem melegszik, mert Cortex-A7 magok vannak benne...
Qualcommnak is van ilyenje, az van a Lumia 630-ban, az sem melegszik. Arról volt egyébként szó, hogy a Lumia 530 Snapdragon 200 SoC-t kap, szóval szerintem nem ugyanaz a négymagos lesz benne, mint a 630-ban, hanem az MSM8212(=4*Cortex-A7 mag+Adreno 302) -
tjb007
nagyúr
„Gondolom ugyan az lesz benne, mint a 630-ban”
Nem ugyanaz, egy fokkal gyengébb (8x12).
„Meg én várok egy MTK procival szerelt Lumiát is. Igaz gyengébb lenne, de legalább nem melegedne, mint a qualcomm összes megoldása”
Nem létezik olyan SoC a világon, ami nem melegedne, szóval ezt elég vicces mindig ellenérvként felhozni.
Itt van mellettem egy MediaTek MT8312 processzoros tablet, ez is melegszik, szóval ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest