- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Remélem nem Amcsi olny lesz.
-
AS
félisten
Rengeteg kép!!!
link
Látszik hogy ez tényleg valami csucs android.
Menü is szebb mint a többinek. -
AS
félisten
Nexus One lesz a neve. öt lett volna a HTC sárkány de elvileg most már Google mobil lesz és nem lesz rajta HTC jelzés.
Januárban lesz bejelentés. Ha igazak az infok csak függetlenül lesz kapható.Tudásban kb annyit fog tudni mint a későbbi HTC s Bravo (április)
-
AS
félisten
-
Napfénysüti
nagyúr
Kíváncsian várom mit dobnak össze ha ez igaz.
-
BloodRay
veterán
Jó lenne valami nagyon ütős ajánlat.
-
madarasz92
őstag
Remélem jo lessz..
Sok szerencsét a gyártonak.. -
Beerwolf
senior tag
Szerintem, ha tényleg készül ilyesmi, akkor az nagyon el lesz találva.
Számomra Google erre enged következtetni. -
-
Straw
senior tag
Én csak abból indultam ki hogy nyilván nem akarnak majd belépő szintü alacson tudású telót piacraq dobni, és követik az apple stratégiáját, csúcs vas és szép kaszni meg miliárdos marketing.
Azzal nem vitatkozom hogy jól fut az android gyengébb órajelen is, de az iPhone is jó volt 400mhz-en is. Jó vassal időt állóbb na meg többet lehet kérni érte és ez számít az olyan gyártóknál akik csak ritkán dobnak piacra 1-1 telót. -
Straw
senior tag
Azért a samsung csinált már jó modelleket, sőt szerintem az Omniának a fogása kifejezetten kellemes hatást keltett más dolog viszont hogy WinMo volt rajta. Hasonló minőségű összeszerelés egy frissített dizájnal és egy ütős (mondjuk Snapdragon és valami grafikus gyorsító+minden extra ami ma telefonba tehető, végül bitang sok ram) belsővel letolhatja aziPhone-t a trónról. De azon se lepődnék meg ha nem így lenne.
-
iknight
senior tag
Ha csúcsmodelt akarnak csinálni, és Google+Samsung, akkor egy oled kijelzős brutál cucc lesz. Remélhetőleg ők a jó telefonnal akarnak sikeresek lenni, és nem úgy mint az apple, hogy egy középszerű telefon+jó sok marketing...
Egyébként nem sok olyan cég van aki magának gyártja a termékeket, a laptopoknál is ha jól tudom a népszerű világmárkák közül 4-5 van saját gyártásban. Telefonoknál szintén, pl a Blackberry-t a foxconn gyártja ha jóltudom. -
David75
őstag
Hát ha a samsung vagy az lg gyártja akkor nem várok tőle sokat...(az i7500 galaxy-ból kiindulva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest