Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Lassan tényleg lefedik az egész galaxist..
-
Enci1983
senior tag
Látom a Samsung idén sem fog lazsálni
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
pit stop
addikt
Alapvetően máshonnan nézzük a dolgokat, de így jó hogy különböző mindenki.
Én saját magamon ezt nem élem meg minden nap, mert úgy veszek telefont, de ismerősi kör, aki nem ásta bele magát annyira, és megvette W-t, és Ace-t stb. várja hogy majd még jobb lesz, aztán azt várhatja. Előbbinél gyártó mondta hogy nem, utóbbinál nyílvánvaló hardverkorlát.
Saját szemszögemből nézve meg csak más gyártókkal vetem össze, és úgy látom lehet ezt máshogy/jobban csinálni esetleg. De igazat adok te érveidnek is (igaz csak kis részben).[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
hallerlaller
addikt
Én szerintem jönni fognak még idén 2.3-al telefonok amik hardveres korlát miatt nem kapnak operációs rendszerből új verziót, de attól még a touchwiz újdonságait megkapják, nincsenek annyira elhanyagolva a telefonok mint amennyire látszik.
(#44) Skynet258
Én is azt hittem baromság, de már van olyan hogy arcfelismerés javítása, különböző fényviszonyoknál, borostásan is rögzíted az arcod és pontosabb, szóval azért fejlődik, mostanában használom is.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Skynet258
veterán
válasz Brock Samson #41 üzenetére
Valahol én is ezt vallom, főleg, mert átéltem az 1.5-től kezdődően minden frissítést. Azt is, amikor a fórumokban mindenki remegve várja az új verziót, majd mikor végre megkapja... rájön, hogy annyi minden nem is változott, max a motorháztető alatt. Ok, az ICS frissítés más, mert itt már van sok dizájnbeli váltás is, de igazából két verzió ugrásonként lehet látni nagyobb változásokat.
Én az általad húzott vonalat a 2.3-as rendszernél húznám meg, magyar nyelv támogatása, energiahatékonyság, copy/paste kényelmesebbé tétele, letöltéskezelő, szóval pár apróság, amiktől érezhetően nőtt a user experience )és sokszor az akksiidő, ami sarkalatos pont).
Persze a 4.0 is sok okosságot hozott, de vannak felesleges dolgok, amik viszont növelték a hype-ot, lásd Face Unlock, ami úgy baromság, ahogy van.De a másik oldalról meg érthető, hogy mindenki a legfrissebb rendszert szeretné használni, mert a felhasználók szemszögéből általában az újabb--->jobb.
-
Wave86
tag
válasz hallerlaller #42 üzenetére
Igen, ez a megíráskor is eszembe jutott. De úgy gondolom, hogy a bada alapvetően egy próbálkozás, projekt. Arányát tekintve nagyon kicsi a Samsung szerteágazó tevékenységének. A Touchwiz nem OS, hanem felület. Ha úgy tetszik Android optimalizáció a felhasználói élmény érdekében.
-
Brock Samson
csendes tag
Lehet, hogy megkoveztek, de en ezt a frissitesi mizeriat ma mar nem latom olyan fontos kerdesnek, mint amilyen regen volt. Persze mindig jo dolog ha a legrissebb valtozat fut az ember keszuleken, de ennek akkor volt nagy jelentosege, amikor a frissitesek nem csak polirozasokat es designelemeket tartalmaztak, hanem komoly elorelepest jelentettek. Ilyen volt pl az android 2.1-2.2 valtas, ami igazan sokmindent hozott (pl flash support, 3g tethering stb.) En maig azt vallom, hogy a keszulek amin legalabb android 2.2 fut, az majdnem midnenre hasznalhato.
[ Szerkesztve ]
[Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800), Doogee X5] [i5 2500k, GTX 1050, Intel 530]
-
Wave86
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Samsung egy hardvergyártó. Arra vállal jótállást, hogy készülék működni fog 2 éven keresztül, az értékesített szoftverrel. Ha időközben kiadnak egy újabb verziós szoftvert, és az nem fut a készüléken, akkor nem a Samsung-ot kell szidni, mert ő sosem állította, hogy az összes jövőbeli készüléken futni fog.
Persze igyekszik a frissítéseket kiadni régebbi telefonjaira, de megítélheti úgy, hogy a verzió hardverigénye magasabb, ezért nem adja ki a készülékre a frissítést. Az, hogy elviekben működik-e vagy sem, részletkérdés, a gyártó saját megítélése alapján dönthet.Telefonnál: What you see is what you get. (Azt kapod, amit látsz.)
A telefon NEM befektetés, hanem használati tárgy. -
pit stop
addikt
Egyszerű: Most ha megveszed, jó ha optimalizálva van valamennyire. De jövőben ennyi telefonra szerinted hogy lesz support? Elmondom: sehogy. Ekkora mennyiségre nem is lehet.
Megvetted, örülj neki, használd, és ha kell frisebb rendszer gyárilag akkor fél év múlva vedd meg a másikat, ami ugyanaz, csak arra kiadjuk új rendszert, meg a krómcsík nem keresztbe hanem hosszába van.
Arról meg nem is beszélve, hogy telefononként van egy elvárt nyereségszint, meg megtérülés, és így neked lesz drágább.Nekem is Samsungom van, nem külsősként beszélek, meg próbálom nyomonkövetni dolgokat, de ez egyre esélytelenebb (htc-kben már elvesztem ).
Szerk.: Rövidebben összefoglalva megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Wave86
tag
Nem értem, hogy mi a bajotok a sok telefonnal. Talán az, hogy így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt? Mondhatjátok, hogy nagyon hasonlóak a design-ban, de lehet hogy valaki csak 5MP-s kamerát akar, de olcsóbban, valaki meg 8MP-eset, és nem baj, ha drágább.
Egyébként névre nekem a Metrix és a Lift szimpatikus.
-
MrSummer
aktív tag
Ez mééééér illusztráció?????????
Anulu Öhö-ö-ö-ö
-
pit stop
addikt
Ahhoz hogy heti 2 telefont f.ssanak ki magukból kell is ennyi név...
Jó lenne ha rájönnének hogy a kevesebb néha több.[ Szerkesztve ]
-
Brock Samson
csendes tag
A concept-art rajzolokat kene designerkent alkalmazni. Ezek a kamu kepek mindig jobban neznek ki, mint az igazi telefonok.
[Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800), Doogee X5] [i5 2500k, GTX 1050, Intel 530]
-
Skynet258
veterán
válasz hallerlaller #29 üzenetére
Áhh, francokat, azt már tavaly legyártottam...
-
=Mentor=
őstag
Samsung lesz az új HTC, mert ez a követhetetlen típusnév áradat nagyon emlékeztet rá, meg a módszer is, hogy ugyanazt csomagoljuk be 5x...?!
[ Szerkesztve ]
-
Statham
csendes tag
http://index.hu/tech/2012/04/20/folyekony_fembol_lehet_az_uj_iphone/
-
Senki sem tud biztosat még. Mindenki tippelget. A Típus számból következtetve SGS3-nak kéne lennie az I9300-nak. Külsőre is bele illik a szériába, de ugye még nem volt hivatalos bejelentés.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
gzbotii
nagyúr
Legend? Ez komoly? Az alja hajlitott lessz?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Cyberpunk
félisten
Már kezdtem megörülni a kép láttán, de csak illusztráció.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
mrlujoak
veterán
Az illusztrált képről azonnal a Sony CMD-J6 ugrott be. Annak a modellnek a kialakítására hasonlít kísértetiesen az alsó oldalél...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Mr President
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, de ez eléggé olyan mint egy lumia.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
V.T.CS.
senior tag
megint elkezdik f.sni a telefonokat.
-
daniel909
addikt
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
kell nekem egy ilyen
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
feliks
senior tag
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
ÁÁáá, de rég találkoztam ezzel..
Annó ilyet akartam, amíg ki nem derült, hogy nem megy az itthoni hálózatokon..[Be Happy]
-
daniel909
addikt
ááá már azt hittem lejött a mai SGS3 hír, szerintem az nem kamu ezúttal.
sorry az offért.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
félisten
Először Mátrixnak olvastam
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
dragoners
tag
Én tényleg azthittem, hogy ilyen olcsó kategóriás galaxy mini féle kinézet lesz, de mikor megláttam, egy hosszú váó kicsúszott a számon. szép.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Ha az SIII a képen látható formában jönne ki, az igencsak bejövős lenne.
De nagy valószínűséggel nem ilyen lesz.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
hallerlaller
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
A képen látható telefont kérem WP8-al ide az asztalomra, lehetőleg fél órán belül
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Elég szélesnek látják a piacot, hogy ennyire sok fronton akarnak támadást indítani. Csak nehogy úgy járjanak mint a HTC.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
tjb007
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy egyik sem egy új modellt fog takarni hanem a Galaxy S III (vagy mi lesz a neve) szolgáltatói verzióit de ne legyen igazam.
-
feliks
senior tag
Ez egy Youtube-os videóból egy fan-art.. (tudom, hogy csak illusztráció)
Mindenesetre ha valamelyik Galaxy így nézne ki, akkor amint boltba kerül, már venném-vinném is..[Be Happy]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest